Najdi forum

KAM SMUČAT??

A MOGOČE KDO VE ZA KSNO UGODNO VARIANTO ZA SMUČANJE????

PO MOŽNOSTI ZA KŠN HOTEL ALI HIŠO NA ALI BLIZU SMUČIŠČA! ????

MAL SM GLEDALA PO NETU IN SE MI ZDI VSE KAR DOST DRAGO!?

IDEJE?????

Daj daj daj…. ne že o snegu… jaz še grem jutri komaj na morje!

Drugače pa boš za kakšne ugodne variante še mogla malo počakat, na pravo sezono.

LP

Vem za moznost najema apartmaja v privatni hisi, zraven dveh sedežnic.Tocnih cen ne poznam, vem le da je hisa v Schladmingu in da je glede na ostalo ponudbo kar ceneje! lp

Cao!
Odvisno je tud od tega kolk si stara pa kaj si zelis oz. kaj ti je pomembno na “dopustu”.Collegium ima ze nove kataloge za zimo, kjer so vec kot ugodne cene za avstrijo, italijo, francijo, slovasko…..ce ne najdes kataloga me poklici 040 750 109, delam v agenciji pa ti ga lahko posljemo!
Pa tud Globtour ima kar nekaj stvari zunaj….
lp,
NIna

No, Collegium ima na prvi pogled res ugodne cene. V resnici pa ponuja samo termine v najnižji sezoni (januar, konec marca) ko so cene apartamjev in smučarskih kart bistveno nižje kot v normalni ali visoki sezoni.

Letos Januarja sem bil na smucanju v Val-Gardena v mestecu Ortisei in morem rec da je blo fenomenalno. Smucisca so super, apartmaji pa so vsi blizu glavne zicnice ( max 200m stran ) in vsi apartmaji so v sistemu INTERCHALET. Za apartma ( velikosti nekje okoli 40m2 ) sva z zeno dala 250 EUR za 1 teden, kar se meni ne zdi drago, ne vem pa kaksna so kaj merila kaj je drago in kaj poceni.

Mene pa tud zanima ta varianta.
Dej napisi malo vec. Kaksen je apartma, a si ze bila v tem apartmaju?
Kaksno pa je smucisce?
Pa cene seveda ali pa vsaj kontakt.

Hvala

Refosk,

preko koga sta pa sla to, a prek kaksne agencije?
Koliko so pol pa se karte?

Jasno preko agencije … Globtour.
Za vse informacije o kartah pa tle link :

http://www.val-gardena.com/?artid=55&newlang=eng

Drugace pa je letos ta cenik (odrasla oseba):

st dni : cena v EUR :
1 31,00
2 61,00
3 88,00
4 112,00
5 134,00
6 154,00
7 164,00
8 183,00
9 202,00
10 220,00
11 237,00
12 253,00
13 267,00
14 282,00

super hvala vsem!!!

Sm si pa ze narocila katalog od Globtourja in ga veselo pregledujem.

Upam, da kej najdem!!

Živjo!

Možnost najema apartmajev v dveh privat hišah! Ena se nahaja v Schladmingu (10 minut hoje do centra) ob dveh sedežnicah, druga pa v Rohrmoos-u ( 5 minut vožnje z avtomobilom od centra Schladminga).
Apartmaji so za 4 do 8 oseb!

lp leon

BOOM vikend na Kopah od petka (14:00) do nedelje(17:00) vkljucuje celodnevne+ nocne smucarske karte+ 2xPOL,cena 13 000 SIT.Imajo pa tudi programe preko celega tedna.Lp

Lejon, kako pa pridem do teh apartmajev??

Kaksna pa je cena????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close