Kam smučat v Avstriji oz. Italiji?
Smo družba devetih odraslih in dva otroka in bi šli radi smučat januarja (izven glavne sezone) nakam v Avstrijo ali Italijo. Najeli bi apartma nekje blizu smučišča, da gremo lahko z otroci kadar koli noter, če je treba. Gledam kataloge, kjer je na stotine ponudb, a kaj, ko ne vem ne kakšno je tam smučišče, kakšen je apartma oz. okolica. Apartma naj bi imel še savno, mogoče bazenček. V bistvu je lahko tudi manjši hotelček. Pišem zato, ker vem, da so informacije iz prve roke najboljše. Če ste kje doživeli lepe počitnice in bili z njimi zadovoljni, mi svetujte, lahko napišete tudi kakšen link in približne cene.
Hvala, K.
hmm! po mojem mnenju je full fajn it v Gerlitzen, pa si zrihtas prenocisce pa hrano pr kaki Tk v blizini. Js sm 3 leta tk hodla, pa je res ql…po moje se ti najbolj splaca it na lastno pest enkrat kr tk gor, pa mal prasat tm domacine pa se pozanimat. Pol v casu pa kr pridet na najavljeni rok:)
LP, Chila
Mi smo približno enaka družba kot vi in smo si kar preko interneta najdli smučanje na Obertauern – Avstrija.
Dva apartmaja – direkt na smučišču
V ceno pa je vključen še njihov Wellnes center in garaža, ter tudi taxa.
Lušten aparthotel in ko smo se dogovarjali po telefonu so bili grozno prijazni.
V soboto pa gremo gor pogledat in nesemo depozit.
NV: 1700m -2700m
ziher sneg
Forum je zaprt za komentiranje.