kam smo prišli
Razocaran, 04.09.2021 ob 11:46
Itak da nadzor mora bit. Samo ne vem koga jaz ogrozam, ce z prodajalko spregovorim stavek – dva.
Kot študentka sm delala v čokoladnici, ki je imela tak nadzor. Takoj, ko je nehalo deževat je šefica že klicala zakaj terasa ni (še) pobrisana. Je pa večkt to blo koristno, pozna večerna ura, friki stranke, nadlegovalci, apatični sogovorniki, pč nis plačan zato, da se pod mus meniš s slinarji! Ogromno punc (precej mladih in ranljivih) ob sitnih strankah tud trpi!
razočaran državljan, 04.09.2021 ob 07:03
Ljudje, pa to ni več res. Pridem jaz včeraj popoldan v pekarno kupit pekovsko pecivo in kruh. Kamera nad prodajnim pultom, druga v kotu. Stopim do prodajnega pulta in prijazno ogovorim prodajalko. Naj povem, da redno hodim v to pekarno. Prodajalka mi pa pravi, da mora hitro postreči kupca, ker da se ne sme pogovarjat s strankam. Da njen šef na kameri vse vidi. Jaz sem samo obnemel. V prodajalni je pa lahko samo ena stranka. Vedno do sedaj sva kakšno rekla. Sedaj pa to. Resnično ne vem kaj si naj mislim o takšnem novodobnem življenju.
Kaj se pa sedaj ti sekiraš zaradi šiptarskih poslov, pač ne hodi tja in ne bo prodajalka imela problemov ne s tabo ne sa gazdom.
da ne vem, da drzavna mafija te globoke drzave to pocne samo meni. Kri sem tudi lahko vsa ta leta brez problema daroval. Sedaj pa kar naenkrat ne hocejo vec moje krvi. Pa je ne bodo vec dobili. Tudi v pekarni bom tiho in ne bom vec reglal z prodajalkami. Ni panike. Na kurac nabijem to golazen slovenacko. Ki mi ze pol stoletja greni zivljenje.
Forum je zaprt za komentiranje.