Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam silvestrovat za max. 15.000 sit?

Kam silvestrovat za max. 15.000 sit?

Vaše ideje? Silvestrovanje za max. 15.000 sit (ni pomembno kje; da so v ceno vključeni nastanitev, bencin oz. vlak do tja in polpenzion(!), lahko tudi silvestrska večerja, ni pa nujno)? Se da dobiti? Hvala za odgovore!

Za 15000 težko dobiš kaj že v Sloveniji, tujina pa sploh odpade. Malo poglej po spletu in počakaj lastminute ponudbe, mogoče boš imela srečo.

za ta denar najbolje doma

Se ne bi dalo kje najeti sobe s polpenzionom samo za Silvestrovo? Bi to prišlo več kot 15.000 sit?

Ja to bi se seveda dalo, ampak bi potem do tja morala sama prit (lasten prevoz), pa rezervirat je tudi bolje osebno, lahko se enkrat zapelješ do območja, ki se ti zdi primerno za nastanitev pa povprašaš pri kakih privat apartmajih, sobah…in takoj rezerviraš. Tako sem jaz enkrat naredila v Bohinju, samo se ne spomnim več koliko je stalo na noč. Moraš pa pohitet, ker je pomoje že kar dosti zasedeno. Lp

Ne da se najet sobe z polpenzionom samo za silvestrovo. Velika vecina ( mislim da vsi ma nisem 100% ) za silvestrovo ponujano obvezno doplacilo silvestrske vecerje zato je 15.000 SIT premalo. Za taksen denar se dobi samo silvestrska vecerja to pa sigurno brez prenocitve !

OJ!
Glede silvestrske vecerje nisem sigurna, drugac pa bratislava od 9.900 naprej, agencija Globus 02 250 18 53!

lp,
Nina

Hvala za predlog, nina, sam žal imajo te agencije vse avtobusni prevoz, jaz pa ne prenesem vožnje z busom. Mal čudno je, da se nobena agencija ne odloči zakupiti sedežev na vlaku, ki je stokrat bolj udoben. Sicer dražji, sam mislim, da bi se dosti več folka odločilo za tak način prevoza in za tak aranžma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close