Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam si mi šla

Kam si mi šla

Ja, itak, samo Robi in Flashgordon razumeta. Kako pa ti veš, kdo te razume in kdo ne? Zaradi mene se lahko ogneš čisto vsem tipom. Želim ti samo povedat, da morda prehitro sodiš o nekom, ki ga tudi sama ne poznaš. Že po par besedah ga obsodiš, da je posesiven, čeprav o njem ne veš ničesar. V bistvu se sprauješ pa enako za tipe, kako vejo, da si sladka, če te ne poznajo. Tipi so vsaj pozitivno naravnani. Če so pa iskreni ali ne, pa ne moreš tako hitro ocenit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, če ti nekdo, ki te ne pozna, ki te niti ni videl na fotki, reče, da si lepa, da imaš lepe oči, da imaš… je jasno, da ni iskren :).
Domenvam, da si ti tudi tako osladen 🙂

ne vem no, Robi in flash gordon sta ti dala par izvirnih(?) nasvetov, kaj odgovoriti na to in ti si v devetih nebesih. Ja bo že držalo, da imajo (nekateri) tipi na osamljene ženske magični učinek…
eh saj sem res tečna… preveč kave sem spila, pa ene stvari se mi niso izšle danes. Bom spet pisala ko se bom naspala… a prav 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Domenvam, da pišete iz izkušenj?
Se pravi, da pišete večinoma moški, ki dajete take izjave in ženske, ki dobivate take izjave 🙂

No, ok, to je res malo čudno, ampak v začetku nisi napisala, da nimaš niti fotke, niti kakih drugih podatkov o sebi. Tvoje informacije so bile bolj skope. Domnevaš pa seveda lahko karkoli ti domišljija poželi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bog daj, da bi, pa to ne rabi cele legije, dovolj je en, en samcat moški. Nasršenost se razblini v nič, če zna prav objemat. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Marko, nisi dobro prebral, že na začetku sem napisala, da gre za osebe, ki me še nikoli niso videle, niti na fotki 🙂
Matjazko, več kot dovolj je en sam, če je le ta pravi :). Noben je premalo, dva sta preveč, en je pa ravno prav, samo ta prav mora bit 🙂

Enim je težko ugoditi v vseh pogledih. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V vseh pogledih ni potrebno, je pa fajn, da se veliko pogledov ujema :).

No, ni blo čist na začetku. 🙂 Kakorkoli glej, lahko bi poskusila igrati igro. Zakaj pa ne bi mogel kdo pristopit na tak način čist sproščeno, duhovito? Zakaj vidiš v tem samo posesivnost? Igraj njegovo igro na duhovit način, pa boš vidla, kak bo odziv. Če boš prehitro sodila, ti lahko kak dober ugre, slabe boš slej ko prej spoznala. Vem pa, da je vam ženskam težje, ko dobit prek 50 ponudb vsak dan in iščete nekaj, kar bo izstopalo iz povprečja.

Marko, verjetno nsii prebral vseh mojih postov. Napisala sem namreč, da sem že večkrat igrala to igro, z večimi, ne le z enim.
Napisala pa sem tudi, da me zanima kaj odgovorit v takih primerih in Robi ter Flashgordon sta napisala nasvete. Za nove ‘igre’.

Bog daj, da bi, pa to ne rabi cele legije, dovolj je en, en samcat moški. Nasršenost se razblini v nič, če zna prav objemat. :)))[/quote]In tvoj probem je, da ne znaš?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ubogi tvoji tipi, ki posredno preko tebe govorijo s tipi? A se ti ne zdi to večje zavajanje kot pocukrane fraze?

Drugače pa je res, da dobimo ženske na dan kup ponudb na takih portalih.
Izstopajo pa moški, ki delujejo iskreno in ki napišejo vsaj 3 vrstice in seveda moški, ki najprej preberejo profil in potem napišejo pismo.
Večina jih namreč ne prebere profila in vsem ženskam napišejo isto. Nekateri imajo celo tako, da imajo dolgo pismo in ga pošljejo prav vsaki, ki se prijavi. In potem si na portalu inse izpišeš ter čez par let spet prijaviš in dobiš po par letih od iste osebe spet isto pismo :).

Ti nasveti ne vem, če so kaj vredni, ker morajo prit iz tebe ven. Ti sama moraš bit spontana in ti sama moraš bit ta igra, sicer nima nekega smisla. Pisat neke stvari, ki ti jih drugi svetujejo, je kakor igrati neko vlogo, kar pa ni iskreno. Razumem pa, da nimaš idej. Mogoče rabiš samo več poguma in ideje bodo same prišle.

Včasih so pa ideje dobrodošle :).
Sem pa vseeno radovedna, če se katera nalepi na take neiskrene osladnosti.
Jaz osebno imam rada, da mi kdo kaj lepega reče, ampak če je seveda iskreno. Tudi v reali ne maram ljudi, ki so vedno osladni. Raje slišim manj pohval, ampak tiste iskrene. Kritike je včasih tudi bolj težko sprejeti oz. včasih zaboli, ampak na splošno cenim ljudi, ki znajo povedat tudi kaj kritičnega v obraz.

Koliko besed zaradi ene fraze. Tale ‘kam si mi šla’ sploh ni problem. Znaš pa ti dobro delati probleme tudi tam, kjer jih ni. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica, jaz sem napisala še kar nekaj drugih komentarjev, ne le enega :).

Ja saj.

Če ne veš kaj napisat, pa mu napiši; da ti je dolgočasen pogovor, pa si mu vmes kočila na pivo.:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To je pa že bolje 🙂

Ti, pa še marsikdo res ne..Avtorica pa v tem primeru sklepa. In če jo to moti, jo bo pozneje prav tako motilo.
Potem bi morala najprej delati na sebi, da jo ta raza ne bi motila in spremeniti svoja prepričanja, če bi želela takšne tipe spoznati.

Gre se za to, da ta fraza ni samo fraza, ampak odseva način razmišljanja s katerim je povezano še marsikaj drugega. ŠE druge osebnostne značilnosti.
Meni takšno izražanje deluje otročje in nezrelo, zato so tudi takšni rezultati.
Avtorica pa očitno ni takšna oseba, ki bi jo privlačili nezreli tipi in takšni, ki iščejo le neke avanture, pa igrice…Ampak išče čustveno zrelega moškega.

Robi, ti pa vse razumeš :). TOčno to pišeš, kar jaz razmišljam :).

Na poratlih kjer se vedno znova in znova vrača… :-/

Se bojim,da sem padla v flajšmašino 🙂

Pa kar začni z igro..Me zanima, če boš zadovoljna z rezultati.

Če ti nekdo že na začetku vzbuja odpor, potem se s takšnim več ne greš igre.

Tisti, ki govorijo “kam si mi šla”, pač niso privlačni za avtorico.[/quote]

Z igro ne bom začela. Nimam potrebe.

Kakšni pa so privlačni za avtorico, da se mora vedno znova in znova vračat na omenjene portale… Mogoče pa takšnih na teh portalih ni (pa drugje verjetno tudi ne…)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close