Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kam s čokoladnimi jajci?

kam s čokoladnimi jajci?

sorodniki prinašajo čokoladna jajca za moja dva otroka. en je dojenček, drugi je malček, ki dobi kak košček čokolade tu pa tam, ampak eno veliko jajce bi pojedel verjetno v celem letu. Mi starši pa tudi ne dohajamo take količine čokolade. Kaj vi naredite s to čokolado? Je primerna za kako sladico? Včasih recimo spečem kako sladico za obiske, ali pa nesemo ko gremo mi na obisk itd. Imate kako idejo zame?

Jaz jih porabim pri receptih, ki vsebujejo jedilno čokolado, jih stopim in uporabim.

Mi imamo na srečo v aprilu 2x praznovanje rojstnega dne in vse skupaj uspešno pretopim v čokoladni preliv za torto, pa še za kakšno pecivo ostane.

za mafine

pokloni jih nekomu, ki jih rad je, veliko odraslih poznam, ki so čokoholiki!

Nesi jih v službo, razveseli sodelavce.

čokica : -)
hvala za idejo. sicer sem na porodniški, ampak kmalu res nameravam novorojenčka peljat pokazat “tetam”

Tudi jaz jih zdrobim in dam v mafine.

Za izdelavo domače vroče čokolade. 1 l mleka 1 čokoladni puding in vsaj 10 dag čokolade. Zmešaš, zavreš, spiješ.

Lp, Ela S

dobre so tudi v mlečnem rižu ali mlečnem zdrobu – tako porabimo tudi čokoladne miklavže in božičke…
Ponavadi se hecamo, da je v ta mlečni zdrob padel miklavž – in potem ga še rajši pojejo 🙂

Potem pa z nami nekaj ni v redu. Mi vse pojemo.Pustim naslov?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close