kam po tipa :)
Mani
Ne skrivam se, nočem se skrivat! Še posebaj pa ne zdej za valentinovo – ko bom spet sam! AAAAAAAAAAAAAA – bedno! Vse kar si želim, je punca – ženska, ki me bo razumela, bo v meni videla lepoto, ki se bo ob meni počutila lepo in si me bo želela! In jaz – da jo bom lahko razvajal, da se bova oba počutila, kot v nebesih. Ženske ste najplemenitejši in najčistejši element na svetu!!!
Številka 23 ima enoto leto 🙂
Mani
P.S.: na http://www.ona-on.com lahko pogledas moj profil – ABISAL
No, še ena ki spodbija trditev, da v lokalih ni dobrih tipov; jaz sem na terno svojega življenja pri 28-ih naletela ravno v enem od njih; kako sem ugotovila na mestu samem, da bi ga pa morda bilo vredno spoznati še pri belem dnevu? Tudi v zgodnjem jutru je ostal v družbi prijatejev trezne glave, strateški pristop obojestranskega ogledovanja in “ovohavanja” pa je trajal kar 4 ure. Hormončki so pa leteli po zraku, to pa….
V štirih letih od prevega srečanja sva se poročila, pričakujeva tretjega potomca, in si še vedno tako ” noro dišiva”, kot prvi večer……
kitten
Jst sm svojega dragega spoznala preko neta. Bolj natanko preko irca 🙂 Po nekaj tednih aktivnega “chatanja”, sva se zmenila, da greva na en drink. Tam je presocila iskrica in se sedaj.. po dveh letih.. je kot na zacetku.. noro :))
Je pa res.. je treba biti zelo previden, ko spoznavas tko folk. Nikoli ne ves, koga lahko dobis.. Lahko je to cisto v redu clovek, lahko pa je kaksn norec, ki bi rad le eno..
meni so se vsi tisti, ki so mi kaj pomenili, kar pojavili…kadarkoli sem se pa načrtno namenla, da zdej morm pa koga spoznat, sem bla pa samo razočarana. zdej pa spet sama, žurat se mi ne da, športniki vsi oddani, spoznavanja po internetu se pa pošteno rečeno mal bojim…čuden filing, če človeka ne vidiš, a ni??
Kje na netu? Na ona-on.com se imamo fino. Pridi nas pogledat. Mogoče ti bo všeč. Celo morje nas je. Menda 14.000. Med njimi ogromno fejst fantov. Funkcioniramo. Klepetamo. Se spoznavamo. Pijemo kakave. Veselimo se rumenih kuvert. Skratka… Prijavi se in opazuj. Za začetek samo to. Verjemi, ne boš ostala pri začetku. 🙂
P.S. Ne, nisem pri koritu. 🙂
jest sem svojga na internetu na http://www.kazalo.net 🙂 najboljši mož!
lp, lara
Včasih so samci hodili na tečaje tujih jezikov, ali pa na plesne vaje. Lahko tudi na računalniške tečaje, slikarske itd…
Mater, zmer sem mislu da ženske nimate problemov pri iskanju tipov. Zdej pa vidim, da vas je vse polno samskih. Vse prijateljice od moje so samske pri 35-ih. V službi so vse samske. Tle gor vas je polno samskih, ali ste ga pa našle preko neta.
Jaz sem svojo našel na morju. Njen oče ima hišo poleg mojega vikenda. Srečala sva se, ko je prišla iskat svojo hčer, ki se je igrala z mojima otrokoma. Oba sva samohranilca, jaz sem bil 3 leta samski, ona pa pet.
Najbolj sovražim odgovore v smislu…. saj sam pride…. :(((
Pa ne…..
Kljub komunikativnosti in službi z veliko stikov z ljudmi….. se vendarle v prostem času človek tako sprosti, da je pripravljen na kaj novega in svežega. Ko odpovejo družabne dejavnosti, ker so vsi poročeni in ker se začnejo zanimati le še poročeni moški…. je pač treba narediti nekaj drugega.
Tako sem mojega spoznala na kupido.com, kjer organizirajo tudi veliko srečanj in jih objavljajo na forumih. Tako se zbere veliko istomislečih in sem ter tja se najdejo tudi pari.
Moja prijateljica se je tako poročila in že ima nekajmesečno punčko. Tudi jaz sem srečala mojega v klepetalnici…. kak mesec klepeta in potem srečanje in bila sva si všeč na prvi pogled in kmalu bova praznovala prvo olbetnico in tudi že razmišljava kako bova najino vezo nadaljevala v prihodnje.
Za komunikacijo in vzpostavljanje stikov na interentu pač potrebuješ nekaj vaje…. nekaj veščin…. na splošno pa velja podobno kot v življenju. Previdnost ni nikoli odveč.
Pa srečno!
Ne morem verjeti, da se toliko ljudi sparčka po internetu! Kako je bilo pa še pred nekaj leti, ko večina še ni imela neta? Drugače se mi zdi pa to super, da nam tehnologija pomaga tudi pri čustvenih zadevah, ne samo pri izračunih in drugih dolgočasnejših zadevah. Meni je na primer pomagal mobitel oziroma sms-sporočila…
Srečno vsem, ki še čakajo na pravega partnerja!
Forum je zaprt za komentiranje.