Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kam po tipa :)

kam po tipa :)

Hojla!
Mene pa zanima kot iz naslova razvidno : Kam naj odbrzim, da bom spoznala, srečala,… kakšnega fejst moškega.
Ker sem bolj lene sorte in se mi zdi, da je postopanje po raznih barih in lokalih za mene že pase in tudi dejstvo, da za vsako tako priložnost rabim varstvo za sina,….
No kje se skrivajo,……
:)karmen

Če bi jaz vedela, bi ga že šla iskat 🙂 V lokalih se itak ne dobijo dobri.

Mene tud to zanima. Domov ne pride nobeden. Mogoče pa na kakšnem dopustu. Drugače pa pravijo, da je internet za take stvari. Sam morš bit zelo previdn.

Nisem čist na tekočem…..a samski domovi še obstajajo?

koka :)))))))

Ja kaj :-)))))))))

Bolj varno kot internet.

koka: hehe.. LOL! 🙂

Samostani in cerkvene ustanove so jih tudi polni – o “uporabnosti” enih in drugih pa je stvar lastne presoje.

AAA

So pa hkrati zgoraj omenjeni zaradi tega tudi najbolj “varni”? :)))))))))))

karmi….tkole ti povem…bolj ga boš zavestno iskala….dlje boš brez njega…..

Mislim, da se motiš.
Internet je precej uporabna stvar, kar se tega tiče. Res pa je, da previdnost ni odveč.
V glavnem zelo zanimiva zadeva…..in veliko več možnosti imaš, da spoznaš kakšnega ok tipa.

Za nas, ki ne hodimo po lokalih je internet zelo pripravna zadeva. In kot sem slišala, se jih kar nekaj najde na netu.
Drugače pa ne vem kje se kakšen najde. Jaz sem na mojega januarskega legionarja nabasala prav v lokalu (v lokal grem 2x na leto).
(By the way….doma imam že kopico njegovih pisem in telefonski klici so tudi padli hihi, junija pride na dopust, rad bi me seveda videl hihi, sem že čist vroča :))))) )
No…potem so tukaj še razstave, kakšni koncerti, vključi se v kakšno društvo in pa seveda internet. Pred čaasom sem zasledila, da neka agencija ponuja potovanja za samske. To bo bilo fajn preveriti!

Svojega sem spoznala preko interneta. Pred 8 meseci. Boljšega moškega ne poznam……

Ugotavljam pri sinu, da tudi punce ne pridejo kar same na dom…

LP

Pri športu, na kakšni prireditvi, pri prijateljih in seveda: INTERNET!!!!

Ja to po moje pride kar spontano. Kjerkoli. Ali v lokalu ali pri prijateljih, pri športu, v hribih, službi. Mislim, da pravila ni. In tudi mislim, da te bo to presenetilo, ko boš najmanj pričakovala. Kako že pravijo: Pusti vrata odprta in sreča te najde.

Še, še :))))

Najboljši so na internetu! 🙂

Popravek – SMO!!!!

KJE, KJE NA INTERNETU???

A tud samski??? Ti abisal? Se ponujaš??

Ponujam? Samski sem! 🙂

Ej, prišel bo, ko boš najmanj pričakovala……..FIGO!
Že osem let ponovno samska, pa se še ni prikazal. Res ne vem, kje so, sploh pa ni tistih nevezanih.

Abisal: /mere/barva oci/las/debelina denarnice/koliko propadlih zakonov/koliko otrok iz njih…/kolikorat si siten/pomoc pri gospodinjskih opravilh/znanje sraufarije…? :)))

(mal heca :))

Drugace pa: kupido.siol.net je en naslov, kjer se “srecujejo” samski internetovci

mani

Mani!

183/23/80, modre oči, denarnica – približno 16mm, 0 propadlih zakonov, 0 otrok, nisem siten, kuham samo jest – drugače sem siten, zrihtam vse!

Abisal: a potem se nacrtno skrivas? :))

Zanimivo, ni kaj.. Samo *ouch* – me se obsodijo, da zavajam “mladoletne” (ce je 23 stevilo let in ne cm v hlacah, hihi… . ;))))

mani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close