Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice KAM PO KOSTANJE – MB

KAM PO KOSTANJE – MB

Pozdravljeni!
Ali spada sem ali ne, toda, prosim, pomagajte mi do lepih kostanjev za našo družino. Kam po njih na mariborskem področju?
Hvala.
Maja

Definitivno od Ranč gor proti Arehu. Se pelješ proti Framu, za šolo zaviješ desno pol pa proti Rančam do vasi Šestdobe, tam je pa tabla za na Areh. Kostanjev kolker češ, pa še lepo debeli so. Pa dober tek!!!

Če pa se ti slučajno ne da nabirat, pa se zapelješ do Interšpara in jih kupiš, ali pa seveda na tržnico.

LP

Spar ima marone nekej cez 800 sit/kilo, Mercator pa navaden k. po mal manj kot 400 sit/kilo. Se ga vseeno bolj splača kupit, kot da te kdo dobi na rabutanju…. ;)))

Na bolšjem sejmu so bili pa včeraj od 250-300 SIT/kg

V gozd…

jaz mislim da se splač it v ruše v kot jih je dovolj

pa še pri rabutanju te ne bo kdo dobil

Včeraj sem jih nabirala na Žavcarjevem vrhu. Tam jih je ogromno, pa še zelo debeli so.

Kaj pa gob je kaj v vaših krajih?

Hvala vsem. Ravno računice ni, hm, če jih nabiraš manj kot 10 kg, pa se z avtom daleč pelješ. Vem. Je pa filing narave in pohajkovanje z družino in svež zrak in lep običaj ….

Maja

Kam pa po kostanj v okolici Ljubljane?
Poleg Spara, tržnice, …

Maja: ne vem sicer zakaj misliš, da pri tem ni računice, vendar jaz nisem imela omembe vrednih stroškov. Z avtomobilom sem se zapeljala do Bresternice, od tam pa sem šla peš. Bil je prelep izlet, ob enem pa sem v manj kot dveh urah nabrala sama med 10 in 15 kg kostanjev. Mislim, da sem v zelo velikem plusu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close