Kam peljati žensko gledat striptiz?
Ne vem, kam bi jo lahko peljal, lahko pa vsekakor narocis striptizete ali tudi striptizerja k sebi:
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Kam peljati žensko gledat striptiz?
Ali mogoče katera ve kje imajo striptiz za ženske, pa da ni za moške prepovedano? Nemorem verjeti, da dobiš striptiz za moške povsod za ženske pa nikjer (če odštejem čipendelse 1x letno), ampak moja bolj uživa ob striptizerjih kot striptizerkah…?
v katerem kraju?
Ni pomembno kje, samo da je. Edino kam čez mejo nebi šla.
Ne vem, kam bi jo lahko peljal, lahko pa vsekakor narocis striptizete ali tudi striptizerja k sebi:
ja sprijazni se, da ženske pač ne vidimo kaj zanimivega na moškem striptizu, kvečjemu smešno nam je. Zato pa tudi ni ponudb.
Takih lokalov, kjer bi se to redno dogajalo , je res malo. Se pa občasno kje zgodi . Reklame moraš spremljat.
Očitno nam to res ni preveč interesantno in taki lokal nebi dobro laufal. Ali pa mogoče……če bi pedri začeli hodit.
:-))))
TA JE PA DOBRA CREMA!!! PLOSKAM!!!
Kaj pa če jo presenetiš..pa zaplešeš ti 🙂
Glede na čipendelse kaže ravno obratno!
Če jaz lahko gledam ženski striptiz, naj moškega gleda tudi ona.
Jaz sem sicer ženska, pa bi si z veliko večjim veseljem ogledala ženski striptiz. Se mi zdi, da moški ples ne more biti tako erotičen in nežen kot ženski. Morda se pa motim!?
Forum je zaprt za komentiranje.