kam odlagate oblačila-nošena
Punce prosim iščem idejo.
Oblačila ki jih nimate samo enkrat oblečena, recimo kavbojke, pajkice, itd. kam odlagate .
jaz ima v spalnici na vratih eno obešalo, ampak ko oba z možem dava gor kavbojek pa kake hlače, pa majko, vse dol pade in popizdim
isto imajo otroci: imajo dva obešala v sobi, in to vse nabutajo gor, da vse dol pade.
BOM HVLALŽNA ker mi boste zaupale kako imate to urejeno
Pozdravljena, mene pa zanima kje lahko tako stojalo kupim. Prav bi mi prišlo v sobi, kjer je sušilec 🙂
Hvala za odgovore.
Drugače pa pri nas enkrat oblečene cunje damo čez stol :)[/quote]
Skoraj zagotovo ga imajo v Obiju ali Baumaxu, tudi jaz sem ju tam kupila, občasno pa je tudi v Lidlovi, Hoferjevi ponudbi.
Mi imamo vsak svoje stojalo, približno tako izgleda http://www.foppapedretti.it/it/prodotti-casa/guardaroba/lindossatore
Imamo garderobno sobo, v njej pa tudi stojalo za “nošeno a še nosljivo pred pranjem” in gor obešamo na obešalnike. Nismo pristaši odlaganja oblačil vsepovsod naokoli po bivalnem prostoru, sploh pa ne po pralnem stroju, kuhinjskih stolih kavčih in kljukah vrat 😉
Ko smo delali razporeditev prostorov, je bilo obvezno v planu tudi garderobna soba – odličtev je bila pravilna in še kako koristna tudi zaradi tega, da so oblačila lepo pospravljena in ne visijo naokrog.
Forum je zaprt za komentiranje.