Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam naj grem?

Kam naj grem?

Imam pred sabo 3 tedne dopusta. Kam mi predlagate ,da grem?
Govorim o pravih turisticnih destinacijah,ne o ubogi Sloveniji…
Hvala v naprej za odgovore.

Pridi na mojega korenjaka goltat…

Bi šla na Islandijo.

Nedvomno v najlepso drzavo na planetu: shorturl.at/arxEK

Toplo priporocam Romunija – Transilvanija. Tudi jaz imam prosto 30 dni.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1400, 03.09.2021 ob 09:36

Nedvomno v najlepso drzavo na planetu: shorturl.at/arxEK

shorturl.at/arxEK

Italija!

mi vsako leto gremo za en mesec v Slowenistan. Prelepa dežela in prijazni ljudje. Imaš kaj videt.

mornarček, 03.09.2021 ob 10:03

mi vsako leto gremo za en mesec v Slowenistan. Prelepa dežela in prijazni ljudje. Imaš kaj videt.

Ko bo kaj vsaj malo primerljivega temu,se oglasi; https://bit.ly/3tbCmnm

V naravo, gozd, na destinaije, kjer ni ljudi. Covid je. Ne komplicirajte si življenje. Nekje na samo. Turistične kmetije na podeželju. Če greš v tujino, imaš cel kup komplikacij na meji, potrdila … Brez veze. Slovenija niso samo Bled in Portorož in Moravske toplice.

Grenivka422, 03.09.2021 ob 10:14

V naravo, gozd, na destinaije, kjer ni ljudi. Covid je. Ne komplicirajte si življenje. Nekje na samo. Turistične kmetije na podeželju. Če greš v tujino, imaš cel kup komplikacij na meji, potrdila … Brez veze. Slovenija niso samo Bled in Portorož in Moravske toplice.

Samo ena kmetica lahko napise tak odgovor!

Jaz bi šla na tvojem mestu na jug Italije, na Kanarske otoke ali pa na Mallorco. Vendar ne v nek izjemno turistični kraj ali hotelski kompleks, kjer je veliko ljudi, ampak v kak manjši kraj ali v apartma malo bolj na samem. Poleg tega bi najela avto in hodila naokrog na izlete, vsak dan na drugo plažo, itd. Ampak vedno pazljivo in stran od gneče.

Tja in nazaj z avionom, na avionu pa obvezno FFP2 masko.

Če imaš 3 tedne dopusta, bi pa rezervirala vsak teden (ali 5 dni) nastanitev v drugem kraju. Recimo v tem času lahko dopustuješ prvi teden na enem Kanarskem otoku, potem greš s trajektom na drugega, tretji teden na tretjega in potem iz tretjega otoka letiš nazaj domov (oz. v Benetke ali kamorkoli že). Če ti je pri srcu šport, se lahko udeležiš tudi kakšnega tečaja surfanja ali pa najameš kolo in kolesariš… možnosti za preživljanje prijetnega dopusta v naravi je veliko 🙂

Grčija je sicer super destinacija za september in lahko v treh tednih tudi potuješ na kar nekaj otokov in si ogledaš veliko stvari, ampak trenutno nimajo dobre epidemiološke slike. Predvsem Egejski otoki so problematični, tudi na Kosu je vedno slabše. Kar je še huje: njihova testiranja turistov niso ustrezno zanesljiva. Mi je povedala kolegica, ki je tam dopustovala prejšnji mesec, da so imeli v testnem centru zanjo sprintan negativni izvid testa še preden so ji sploh vzeli bris… Tako da se jaz na grške cifre ne bi zanašala in tudi v dani situaciji ne bi hodila tja.

Romunija (Transilvanija)  in Bolgarija, imaš kaj za videt, hrana pa neverjetno dobra. Sploh v Bolgariji.

Ce hoces svetovne znamenitosti,umetnost,arhitekturo,naravo,morje,otoke,hribe,muzeje,kulinariko,itd,itd (vse kar v Sloveniji nimamo)….pojdi v Italijo.

Kam naj grem?

Ja, v Savudrijo, a ni logično?

Halo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close