Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na vikend varianto dopusta

kam na vikend varianto dopusta

5 članska družina, kaj mi svetujete….
anja

kam čez mejo recimo …..LEPO JE V sAVUDRIJI, UMAGU, NOVIGRADU – vse na dohvatu ruke.Mislim, da tudi rezervirat ni treba, se najde kar veliko hiš, kjer oddajajo sobe, apartmaje .

Pomenbno je, da hrano s sabo nesete, po možnosti pirhe .LOL, pa brez zamere, mal mede;-)
Lep vikend.
IZ IZKUŠENJ POVEM, DA SE DA PREŽIVET LEP KONC TEDNA- PREVERJENO.

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

sem vedla da bo kak nasvet v zvezi s hrano padel :)))

Na Kolpo.

je pa sovražna država

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

kdo a đuli

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Kaka mala pohodniška avanturica.
Logarska dolina in spanje v Planinskem domu. Skromno ampak domače prijetno. Se pogosto vračamo in otroci imajo kaj videti, pa tudi če si z vozičkom imaš lepe možnosti za sprehod, da o kulinariki ne govorim.

Ah, šele sedaj sem brala malo nizje poste – torej da bom v stilu – hrano lahko prinesete sabo v sobo in če imaš naslednji dan mačka ti gospodar lastnoročno prinese čaj v posteljo.

Porotorož, hotel z bazeni.

lp,

N.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close