Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na smučanje z dojenčkom?

kam na smučanje z dojenčkom?

Pozdravljeni!
Prosila bi vas za nasvet. Januarja, ko imamo namen iti na smučanje, bo naš otroček star 5,5 mesecev, kar pomeni, da moramo biti nastanjeni na samem smučišču-zato, da lahko jaz med dvema podojema skočim na smučke:-) Sama sem nakako srednje spretna smučarka, s tem, da lani nisem smučala, ker sem bila noseča-torej bi raje videla kake manj zahtevne spet “padem” noter. Hkrati bi bilo ok, če je v bližini tudi kaj zahtevnejšega, saj je mož kar dober smučar. Spogledovala sem se z Roglo, nakar sem na tem forumu prebrala nekaj neg. pripomb. Prejšnja leta smo hodili smučat vekrat po en dan v bližnja italijanska smučišča, predvsem v Zoncollano, slo smučišč, razen Cerknega, pa ne poznam, zato nimam pojma, kaj bi bilo primerno

V Sloveniji je meni všeč Kranjska Gora in primerna za družine z majhnimi otroci. Spodaj se lahko sprehajaš z vozičkom in imaš lep pogled na smučišče, pa še mesto je zraven. Najbolj fino pa je če si v h. Larix, ki je tik ob smučišču.

Mi smo bili prejšnji teden v Mariboru hotel Bellvue. Hotel je na samem smučišču, ki ima proge tako za začetnike kot za bolj zahtevne smučarje. Če vzameš smučarski paket PP + karta, pa imaš v ceni še nočno smuko, ki ob malih otrocih tudi prav pride. Mi smo bili zelo zadovoljni in bomo še šli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close