Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na počitnice septembra?

Kam na počitnice septembra?

Zanima me, ali imate kakšen konkreten predlog, kam na počitnice septembra s psom in 9-mesečnim dojenčkom? Iščem apartma kje ob morju na Hrvaškem, ob jezeru v Avstriji ali Italiji, tudi Toskana nas mika. Pomagajte! Hvala. 🙂

Jaz nisem pristaš Hrvaške, zato bi izbirala med Avstrijo in Italijo.
Avstrijska jezera so krasna, ampak septembra zna bit vreme problematično, če začne deževat, se lahko hitro shladi. Enako pravzaprav velja tudi za italijanska jezera Garda, Como, Maggiore. Tu me je enkrat v juliju fajn zeblo, ko je šel mimo en hladen val.
Toskana je fajn destinacija, meni sicer najlepša spomladi in začetek poletja, ko je vse zeleno, ampak tudi jeseni ima svoj čar. Ampak zame je Toskana bolj destinacija za potepanuje okoli, kar pa z 9-mesečnim dojenčkom nima ravno kakšnega smisla po moje.
Po vseh navedenih destinacijah so krasni kampi, skoraj v vseh so na razpolago tudi hiške, veliko kampov je z bazeni … seveda morate pa vi še dodatno preveriti, kam smete s psom. Vsak kamp ima seveda spletno stran, kjer piše več ali manj vse.
Pač se je treba odločit, kam bi človek šel, potem pa iskat možnosti.

Jaz imam miljon idej, kam bi šla, pa kaj, ko zmeraj zmanjka časa in še prej denarja 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close