Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na počitnice – sama

kam na počitnice – sama

Zdravo

zanima me, če ima kdo kakšno idejo kam se lahko človek sam poda na dopust. Do sedaj sem vedno dopust preživela na potovanjih letos pa mi ne znese, zdaj pa nimam pojma kam se dajo ljudje, ki ostanejo na tleh podajo na dopust – sami. Vi, ki imate družine itak najamete apartma in to je to, kar pa je za enega samega čisto predrago.Zanima me kam grem lahko, da me ne bodo dali na gavge, ker sem sama. Ali obstaja kakšen miren kamp, ki je v senci. Dobrodošel bo vsak nasvet.

Že vnaprej hvala
Micci

Zakaj bi bilo v dvoje ali več tako zelo drugače kot sama? Apartmaji so vseh vrst in velikosti, če ni apartma je pa sigurno soba, ki jo velikokrat dobiš lažje samo zase kot pa 5 člansko družino. Glej na zadevo drugače- Preden gre družina na dopust mora pomisliti na 100 zadev, ti pa samo nase. Si popolnoma neodvisna in lahko spiš, ješ in počneš karkoli, kadarkoli.

Kampov v senci je pa toliko, da bi morala biti malo bolj natančna.

lp

fan

Ujej, ko bi lahko šel tudi jaz sam dopust…. mmmmmmm

ok, konec sanjarenja … šel bi na Mljet ali Korčulo, če ti je predaleč pa predlagam Mali Lošinj

fan

če imaš 250€ za dopust si ne moreš privoščiti apartmaja ali sobe. Sam ne mi moralizirat o tem kako je lušno, če si sam, ker se poročenim niti sanja ne o tem. Jaz pa vem kako je biti poročen.
Iščem kamp, ki ima zmerno ceno in ni na koncu Balkana
m

janko

Mali lošinj ima trajekt…

če si boš dovolj želel iti sam na dopust se ti želja lahko še uresniči, samo potem upam, da ne boš pisal takih kot jaz 🙂

m

Ne vem, kdo ti kje moralizira. Hotela si mnenje drugih in si ga dobila.
Ne vem kako je biti poročen in me niti ne zanima, vem pa kako je biti sam in vem da je lahko lušno. Ravno tako mislim da so bili vsi poročeni enkrat sami torej vedo kako je.

Tudi nisem zasledila da bi v prvem postu napisala, koliko lahko odšteješ za dopust zato ti tudi nisem predlagala destinacij in svojega mnenja glede tega.

Če imaš točno določen budget, veš da iščeš kamp v senci najbrš nekje ne predaleč to se pravi na Hrvaškem, obstajajo super strani recimo avtokampi.si, camping.hr
Ne vem zakaj pri vsem tem rabiš da ti drugi moralizirajo.

Upam da sem ti s tem bolj pomagala in da najdeš tisto senco.

fan

fan…hvala

Jaz sem sicer poročena, vendar je lansko leto naneslo tako, da sem si privoščila teden dni dopusta sama. V mesecu septembru na Karpatosu. Bila sem v hotelu ***, cena za teden dni NZ cca 500 €. Imela sem se krasno in priporočam “sam na dopust” vsakemu, ki si želi preživeti nekaj dni dopusta brez prilagajanja komuroli, čakanja, pregovarjanja, usklajevanja kam, kdaj, zakaj ne…itd. Meni se ni zdelo nič zelo posebnega, da sem sem šla sama, sicer je pa v dvoje seveda najlepše.
Za Jadran pa ne vem kam, morda bi šla v Pulo ali pa na Silbo.

Jaz sem tudi sama…letos sem šla v hotel v Zeleni laguni…

kakšen dan mi je bilo malo tko tko, ko sem vidla same srečne družinice in parčke, potem sem se pa že navadila in je bilo super…

predlagam ti kakšen hotel v Portorožu ali pa Piranu al pa v Savudriji, Novigradu…

pa kakšno dobro knjigo ali pa revijo in uživaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close