Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na počitnice, kje je lepo, ugodno, mirno ali samo izkušnje iz počitnic

Kam na počitnice, kje je lepo, ugodno, mirno ali samo izkušnje iz počitnic

Mene pa zanima apartma v pritličju praktično na obali primerni za otroke- kamenčki in nizka voda vsaj na začetku.Pa kakšna igrala v bližini..
Pa apartma v senci in senca na plaži.

VO, TOLE SEM IZKALA ŽE LETOS, PA NSEM USPELA NAJTI.Nekje do Šibenika ali otoki.
ZDAJ IŠČEM ZA DRUGO LETO .

http://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=4113

mi smo bili letos tukaj ,res v redu senca na plaži cel dan , na eni strani apartmaja (50m)mivka v vodi , na drugi strani apartmaja(20m) kamenčki v vodi.imeli smo spodaj levo apartma.

linda, kje pa je to? na strani ne najdem kraja.

lp, hepi

to je otok ugljan mesto preko. plaža jaz ,, je dobila modro zastavo,
mogoče za boljšo predstavo in več slik poglej še stran
http://www.eden.hr/
ti apartmaji so od nas bili oddaljeni 50m so direktno na plaži jaz. vendar pa nimajo zraven hiše parkinga, ampak ene 50m stran parkiraš, mi smo imeli parkig pri hiši zraven.

Fino, samo tale voda je pa res samo za tamalčke:))
Jaz iščem nekaj takega, voda je pa lahko malo bolj globoka in modra zame, za tamalčke pa najprej malo plitka :))).
Hehheh .

Živjo,

Še moja izkušnja. Mi smo bli letos na Pagu – Stara Novalja v apartmaju Eleonora & Maks
http://www.novalja.de/novalja.php?keyword=stara+novalja&suche=stara-novalja/de_index.html

To je bil zame osebno najboljši dopust doslej. Plaža tik pod apartmajem, peščena, apartma ful urejen in čist. Nobene gužve…. Tri družine in lastna plaža …. Sanjsko…. Dejansko tako, kot je prikazano na slikicah.

Še enkrat najlepša hvala Mišelinki za posredovanje.

lp,
Tejči

POZDRAV,

za letos sem jaz tudi končala z dopustom. Bili smo v zadru, natančneje v Diklu. Privat apartma za 4 osebe:

če kdo želi kakšne informacije…naj se oglasi tukaj gor.

Želela pa bi kakšna priporočila za naslednje leto – mogoče tudi še za letos: 6 oseb bi najelo hiško ob morju – samostojno hiško, brez tega,da so v hiši e drugi apartmaji. zelo prav bi prišel kakšen vrt s kaminom. ne pride v poštev robinzon turizem, hvala za info.

Pozdravljeni dopustniki,
mene pa zanima, če je kdo že bil v avto kampu Vira na Hvaru?

Ufj,

tale apartma mi je všeč. Zanima me, če je v hiši samo en apartma in če so v njej tudi lastniki? Kako je s trgovino, bifeji, restavracijami…je vse to v bližini? In kakšna je plaža?

Hvala za odgovor!

P.S.
Bi pohvalila tole temo in uporabne linke, ki bodo drugo leto zagotovo marsikomu prišli prav!

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

takole, v hiši je en apartma, in sicer v pritličju. na sliki je del hiše, kjer stanujejo lastniki. v apartma pa se gre desno od garaže,po stopnicah navzdol in na spodnji strani hiše je apartma. lastniki so vredu, je luštkano, mirno, plaža je betonska, 15 metrov stran. kakih sto metrov stran je plaža s kamenčki v vodi idealno za otroke. sence ni.

bifejčki in restavracije so kakih 100 metrov in več stran, ni nekega strašnega buum-a, je bolj miren zaselek. nedaleč stran, kakšna 2 km je mesto Zadar.

ERJI , ja na eni strani je nizka voda za tamale, globoka voda pa je na drugi strani apartmaja, pred otokom glavač(se plava do otoka)

Včeraj smo se vrnili iz Pakoštan in sicer smo bili v TN Pakoštane-bivši Med club. Nastanitev je all inclusive light. Hišice so iz slame, brez elektrike-samo spalni prostori, sanitarije skupne, jedilnica in družabni prostori.

Imeli smo se super. Morje je bilo enkratno-kristalno čisto in toplo. Za tiste, ki ne veste, obala je en del kamnit, en del pa peščen. Velik peščen zaliv je predvsem za male otroke, saj sega globina vode do kolen in malo čez oz. na določenih delih malo manj.

Vse polno je tudi športnih aktivnosti: kajak, jadranje, tenis, pink-ponk, lokostrelstvo, odbojka, aerobika, ples, …. zvečer pa najprej mini disco za otroke, nato pa predstava za odrasle. Kamp je zaprtega tipa, avto se pusti pred kampom na parkirišču, ki je pod nadzorom 24 ur. Znotraj kampa pa te potem s prtljago prepeljejo z malimi avtomobilčki.

Gre za takšno sodobno Robinzonsko varianto. No, še o hrani. Okusna, tudi dovolj izbire-za vsakega se nekaj najde,poskrbljeno tudi za čisto amle otroke. Gostje smo bili pa iz vseh vetrov: Slovenija, Italija, Francija,Nemčija, Madžarska, Čehi_slovaki, Hrvati, Nizozemci-skratka zelo mešana druščina.

Mi smo tukaj bili že lani in nam je všeč.

LP, Meti

zelo žalostno ugotavljam, da so za vas počitnice možne samo NA HRVAŠKEM. Kaj vam morje še vedno toliko pomeni, da je treba it brezpogojno na dopust na Hrvaško?

Vam v Sloveniji ni nikjer dovolj lepo, da bi bilo vredno pisati???????

Pozdravljene, mi lahko priporočite kakšen apartma ki se nahaja kjerkoli v zgoraj omenjenih krajih. Do 5 oseb.

Hvala

Ne. Vedno več je ljudi ki si dopust predstavlja drugače kot lenarjenje na plaži. Meni morje – razen če nismo na barki ne pomeni nič.

Nikoli pa morje ne bi odtehtalo raziskovanja krajev pokrajin kjer še nisem bila.

Slovenijo imamo prihranjeno za med letom. Ta glavne počitnice pa preživimo v tujini. Hrvaška je preblizu.

To je mali privatni kamp in kot vsi podobni v Banjolah precej nabasan s stalnimi prikolicami. Do morja je prb.200 metrov, plaža je skalnata ali prodnata – prodnati del je zelo primeren za otroke.
V času glavne sezone ja na plaži precejšnja gužva, saj je to hkrati tudi hotelska plaža.
Kaj posebnega za videti v Banjolah nimaš, dogaja se v bistvu nič, edino 2x na teden zvečer živa glasba pri hotelski restavraciji. Za vse ostalo se je potrebno odpeljati v Pulo ali Medulin.

Pozdravljena!

Zelo mamljivo je videti na slikicah(na netu in v tvojem opisu? Se mi zdi pa malce predrago-je vredno toliko denarja?
Koliko ste še zraven porabili?
Mi smo trije (2 odrasla in hčerka3,5 let).
Hvala za info!

lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

zelo žalostno ugotavljam, da so za vas počitnice možne samo NA HRVAŠKEM. Kaj vam morje še vedno toliko pomeni, da je treba it brezpogojno na dopust na Hrvaško?

Vam v Sloveniji ni nikjer dovolj lepo, da bi bilo vredno pisati???????[/quote

Mislim, da je že dovolj velika gužva na SLO obali!!!

Če greš direkt je res dražje. Mi smo šli preko Sončka (Terra Reisen), kjer je bilo možno izbirati termin (torej izven sobote ali nedelje), pa še število dni in nas je prišlo (mi smo štirje-otroka sta 11 let in 4 leta) z zdr. zav. Coris cca 460 EUR (ne vem več točno) za 5 dni (od ponedeljka do petka. Meni se to ne zdi ravno pretirano drago za all inclusive.

Mislim pa da ima najceneje agencija Bonus, kjer pa ne vem kakp so izmene oz. kakšne termine lahko izbiraš.

Mi smo se namreč odločili tri dni prej, vplačali in šli.

Lani nismo skoraj nič porabili zraven, saj smo bili v posezoni in ni bilo pretirane vročine, letos pa recimo še dodatno 10 EUR na dan (za vse štiri) za sladoled in kakšno pijačko zraven (si pa lahko natočiš vodo in sok ob obrokih).

To je to.

LP, Metka

Hvala lepa za hiter odgovor. Bomo jutri poskušali z turistično agencijo Bonus.

lep večr, Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

ravnokar smo se vrnili iz komiže-vis.enkratno,je pa voda kr hitro globoka,se pa najde plaža, kjer je mivka in tam čofotajo po mili volji

Tejči1, ta apartma je na slikah videti zelo mamljivo. Ali lahko poveš kakšna je bila cena najema? Ali je na plaži kaj sence? Ali mogoče veš koliko v naprej je potrebna rezervacija?
hvala za vsakršne informacije

nO, JAZ BI PA IMELA APPARTMA – NA TAKI LOKACIJI- BLIZU MORJA IN V SENCI IN OB TAKI PLAŽI- NIZKA Z MIVKO ALI KAMENČKI , KOT SO TE PREMIČNE HIŠKE V CAMPU šIMUNI.
kJE NA jADRANU JE TO????

Šimuni so na Pagu.

Hehehe, ja vem, kje so Šimuni.
Jaz iščem podobno zadevo na Jadranu ,le da je appartma takole lepo lociran….))
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close