Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na poceni enodnevni izlet

kam na poceni enodnevni izlet

Že v naslovu vprašanje. Kam s 3-letnikom na izlet v okolico Ljubljane?

Na Šmarno goro. Pa v nahrptnik vodo,sendvič in gremo. Če bo 3-letnik pridno hodil dobi na vrhu sladoled. Poceni in še zdravo.

Na Mengeško kočo.
V Mengšu malo pred semaforjem za Brnik zaviješ na levo proti vrtcu in šoli.
Greš mimo graščaka s kozami, nato parkiraš malo naprej pod hribom.so označeni parkingi. Gor greš lahko po cesti, čez par ovinkov imaš krasno okrepčevalnico pri Tomažu.Super igrala, gugalnice…luštno za otroke.
Ko se bosta spočila , pa pot pod noge, pa še par ovinkov do koče.Tam je tudi gostilna, pa mini živalski vrt.
Lahko gresta pa od parkirišča naprej po levi…je pa trim steza.Malo daljša , gozdna pot.Pol urce, še ne…
Pa uživajta!

pridi k meni pod Pohorje, rada imam otroke in se znam z njimi zabavat, moji otroci so že v puberteti, pa pogrešam malčke, ker so tako slatki,
ti boš pa lahko uživala cel dan na ležalniku in počivala
cena = 40,00 eur vključno s hrano

To pa zanima tudi mene. Lahko več informacij? Imate kak mail?

To pa zanima tudi mene. Lahko več informacij? Imate kak mail?[/quote]

Imam hišo pod Pohorjem v neokrjeni naravi, veliko dvorišče z igrali, rada imam otroke, končano imam pedagoško šolo, med vikendi sem večinima časa sama, zato si jih popestrim tako, da se družim z vašim otrokom, starši pa lahko počivajo na ležalnikih, opravijo nakupe, gredo na izlet ipd. torej nudim varstvo in hrano, lahko pa pripravim kosilo za vso družino, odvisno kaj želite, se oblikuje v ceno storitve

To pa zanima tudi mene. Lahko več informacij? Imate kak mail?[/quote]

Imam hišo pod Pohorjem v neokrjeni naravi, veliko dvorišče z igrali, rada imam otroke, končano imam pedagoško šolo, med vikendi sem večinima časa sama, zato si jih popestrim tako, da se družim z vašim otrokom, starši pa lahko počivajo na ležalnikih, opravijo nakupe, gredo na izlet ipd. torej nudim varstvo in hrano, lahko pa pripravim kosilo za vso družino, odvisno kaj želite, se oblikuje v ceno storitve[/quote]

Dajte mi prosim vaš mail.

Imam hišo pod Pohorjem v neokrjeni naravi, veliko dvorišče z igrali, rada imam otroke, končano imam pedagoško šolo, med vikendi sem večinima časa sama, zato si jih popestrim tako, da se družim z vašim otrokom, starši pa lahko počivajo na ležalnikih, opravijo nakupe, gredo na izlet ipd. torej nudim varstvo in hrano, lahko pa pripravim kosilo za vso družino, odvisno kaj želite, se oblikuje v ceno storitve[/quote]

Dajte mi prosim vaš mail.[/quote] varstvoprimetki@gmail.com

Previdno Metka, tole goreče zanimanje diši na inšpektorja!!

brez skrbi, imam registrirano dejavnost

Hvala. Sem vam poslala “neinšpektorski” mail. 🙂

Hvala vsem. Na Šmarno goro sem že pomislila in sem tudi že gledala katera pot bi bila lažja za triletnika, da bi prišel do vrha. Definitivno tja bomo šli še letos.

Izlet na Mengeško kočo mi je pa še bolj všeč. Tista igrala, konjički in ostale živali. Raj za našega otroka :). Super ideja.

Pohorje mi je pa malo daleč. Hvala za ponudbo, vendar otrok bo moral biti kar pri nama, ker se že tako malo vidimo čez teden, da si želimo le skupnega druženja, kjerkoli že.

Hvala vsem. Še kakšna ideja pa dobrodošla 🙂

Najbolj primerna je cesta iz Zavrha ali pa Pot čez Peske iz Spodnjih Pirnič (v obeh primerih lahko parkiraš pri bivši Lipi).

pot ni težka in pri cerkvici je vedno polno otrok staršev in sonca.

Kje ste bili pa do sedaj? S 3 letnikom pojdi na otroško igrišče, pa bo! Ali v ZOO, tam je tudi kaj zanimivega. Da pa boste vlačile 3 letne otroke na Šmarno goro pa na Jakoba, pa še kam višje, do sedaj pa nikjer niste bile, oh Marija pomagaj vaši pameti in vedenju o otrocih. Otroci sicer prilezejo na Šmarno goro, pa na Jakoba, pa … ampak v pretirano veselje jim pa to ni! Hoja kot hoja. Zato avtorica, le kaj si delala 3 leta??

Kot vsi ljudje so tudi otroci zelo različni, nekaterim ni v pretirano veselje, za nekatere je to celo razlog za žalovanje, tretjim pa je to nekaj najlepšega.

Kje ste bili pa do sedaj? S 3 letnikom pojdi na otroško igrišče, pa bo! Ali v ZOO, tam je tudi kaj zanimivega. Da pa boste vlačile 3 letne otroke na Šmarno goro pa na Jakoba, pa še kam višje, do sedaj pa nikjer niste bile, oh Marija pomagaj vaši pameti in vedenju o otrocih. Otroci sicer prilezejo na Šmarno goro, pa na Jakoba, pa … ampak v pretirano veselje jim pa to ni! Hoja kot hoja. Zato avtorica, le kaj si delala 3 leta??[/quote]

na Jakoba se ne pleza. Pri gostilni parkiraš in greš 20-30 min.peš skoraj po ravnem. Zadnjih 50m pa v hrib, da prideš do klopce pri cerkvici in poješ s seboj prinešeno malco. Pa kakšnega kužka lahko vmes pobožaš. Šmarno goro bi pa tudi jaz odsvetovala za 3 letnika-razen z jeepom pride v poštev.

Kje ste bili pa do sedaj? S 3 letnikom pojdi na otroško igrišče, pa bo! Ali v ZOO, tam je tudi kaj zanimivega. Da pa boste vlačile 3 letne otroke na Šmarno goro pa na Jakoba, pa še kam višje, do sedaj pa nikjer niste bile, oh Marija pomagaj vaši pameti in vedenju o otrocih. Otroci sicer prilezejo na Šmarno goro, pa na Jakoba, pa … ampak v pretirano veselje jim pa to ni! Hoja kot hoja. Zato avtorica, le kaj si delala 3 leta??[/quote]

na Jakoba se ne pleza. Pri gostilni parkiraš in greš 20-30 min.peš skoraj po ravnem. Zadnjih 50m pa v hrib, da prideš do klopce pri cerkvici in poješ s seboj prinešeno malco. Pa kakšnega kužka lahko vmes pobožaš. Šmarno goro bi pa tudi jaz odsvetovala za 3 letnika-razen z jeepom pride v poštev.[/quote]

imajo igrala za male otroke, sladoled, pico…, ogromno račk v jezeru, tudi labodi so zanimivi….Malico vzameta s sabo in star kruh za račke, kupita sladoled v Dotiku in dan bo popoln.

Kar na Mengeško pojdita .Naši otroci iz vrtca so tam velikokrat.Že od treh let naprej in še prej…pa po cesti je lažje za ta male…Tomaž ima tudi sladoled in coctaile ( Tomaž Fartek, mešanje pijač…)pa normalne cene.Otroci imajo pri njem s starši zaključke vrtca…vse sorte se tam dogaja…smo bili zelo zadovoljni…
Lahko gresta tudi z busom.V Mengšu pred križiščem dol , potem pa čez cesto , sto metrov nazaj v uličico in samo naravnost.So table…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close