Najdi forum

Kam na morje??

Imam prosnjo, ce mi lahko pomagate, kam bi sla letos na morje!? Zadnja 3 leta sem bila bolj po arabskih drzavicah, Turcija, Tunizija, Egipt (hotel, all inclusive varianta)…za letos mi je pa zmanjkalo idej. Sem misnla it v kksno NEarabsko drzavo.

Prosim, kaksne ideje, kje je bilo vam vsec, kje ste bili. Samo na Hrvasko ne bi sla, kam bolj dalec v tujino!

Hvala vam ze vnaprej!

Bolgarija – Zlati peski.

Črna Gora

Urška

PREDLAGAM GRČIJO IN SICER OTOK KOS FANTAZIJA
NE GRE PA ZANEMARIT TUDI LESBOSA OBA OTOKA S POLNO FANTAZIJE
OTOK KOS JE BOLJ PRIMEREN ZA OTROKE, LESBOS PA ZA POTEPANJE, SANJSKE PLAŽE,
LEPI ZALIVČKI IN KAJ JE NAJBOLJŠE- IMAŠ PLAŽO SAMO ZASE NI GNETENJA KOT NPR.
V IZOLI ALI PORTOROŽU

na katerega od kanarskih otokov!?

Lordwales si za razliko od vas ne beli glave, kam na morje, zanesljivo pa ve da ne bo šel na dopust razen ob ponedeljikih ne ta mesec, ne aprila, še manj maja, mogoče junija , 2 polovica, zanesljivo pa julij prva polovica , in zanesljivo v kranjsko goro.

Ker si ne more privoščiti standardnih 500 €vrov za teden ležanaj ob morju, in se mu zdi že marčevskih 230 € v kg veliko , bo pač iskoristil proste ponedeljke , in da ne pozabi mora čimprej k fotografu, da bom lahko nesel nekaj slik neki deklici, public realition so pomembna zadeva,
nikoli nisem rekel da me ženske en zanimajo, in prav težko čakam september ko mi nkbm osvobodi prvo rentno varčevanje , priprava za tisk tretje knjige se začne kmalu , in oktorbra boste lahko listaliin seveda kupili mojo tretjo knjigo!

In še najnovejša vest : Po gostilnah in bifejih ne hodim več!

Pa prijetno namakanjue, kjerkoli že boste, meni ostane sesjan, 25 km daleč

Misliš Lord, da je Pikico tole zanimalo, oz. natačneje ali misliš, da je bil tole tvoje pisanje odgovor njej? Sedaj ga pa res že ornk lomiš, za odgovore beremo kaj zanima tebe, kam hodiš ti, ti, ti…Pa, če bi vsaj hodil tja kamor sprašujejo in povedal kako je, pol bi še šlo…

Hvala vsem za nasvete, bom pa se malo razmislila, kam bom sla.

Lep pozdrav vsem!

v Sesljan !

Za mano bil res je naporen dan, ko grem ponovno na travel.over.net, pa si rečem jaz Lordwales in 2 pojoča cucka, ajaja ajja jaaj,
ko se optimistka spet oglasi,
ajja jajaj jajjajaj

Saj se že moram oglasiti, ko pa imaš tako bolane…

Bedno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close