kam na morje v italijo
Pozdravljeni!
Zanimajo me predlogi za morje v Italiji za prvomajske…lahko tudi kakšen predlog za lociranje v Toskani ob obali od kjer so dobre možnosti za izlete. Ker gremo z dvema majhnima otrokoma me predvsem zanima dobra lokacija v toskani, da je potem od tam možno naresti izlete,ker se mi ni za seliti vsak dan z otroki.
hvala!
lp
Od morja seveda v Italiji za prvomajske nimaš nič. Tudi veliko hotelov je takrat še zaprtih, plaže šele začnejo pripravljat in postavljat ali pa še to ne.
Seveda je pa odvisno, kako daleč, ker Italija je velika 😉
Fajn je že obala pred Benetkami – Lignano, Jesolo, Bibione… Izlet v Benetke pa malo še po notranjosti, se tudi najdejo lepi kraji. Pa sprehodi, kolesarjenje…
Lahko greste naprej do Ravene in Riminija, obale in morja kolikor hočeš, pa Mirabiladnija, Italia in miniatura, San Marino, Ravenna, Urbino – sami zanimivi in lepi kraji.
Če bi radi Toskano, od Viareggia severno so kilometri mivkastih plaž, fajn izhodišče za Piso, Lucco, kakšne manjše vasice, lahko Cinque Terre… Do Firenc je cca 100km.
Bo dovolj idej? Mi smo vse to raziskali čisto po svoje, brez pobiranja idej po forumih, po navdihu, po zemljevidu in za nosom 😉
Forum je zaprt za komentiranje.