Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na morje s šotorom

kam na morje s šotorom

Živjo!
S fantom greva letos prvič na morje s šotorom in me zanima, katere kampe najbolj priporočate za kampiranje s šotorom oz. kje ste vi kampirali s šotorom in kako ste bili s kampom zadovoljni? V upoštev pridejo kampi v Istri, Kvarnerju in Severni Dalmaciji. Rada bi, da bi bilo v kampu dovolj sence, ker sem bolj svetle poti.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

Če si že omenila severno Dalmacijo potem vama za zaključek potovanja priporočam kamp Straško na Pagu, po mojem mnenju je to kamp z najboljšo senco, ima jo tudi na sami plaži. Prav tako je to eden redkih kampov, kjer je prva vrsta ob plaži namenjena uporabnikom plaže in ne pavšalistom. Drugače je k2/3 kampa urejenega v parcelah, zadnja 1/3 pa je namenjena bolj dnevnim gostom s šotori. Drugače pa je v kampu ogromno možnosti za aktivno preživljanje dopusta (tenis, izposoja skuterjev, koles, odbojka), notri je tudi picerija, restavracija, lokali, pekarna, trgovina Konzum…res nič ne manjka.

LP
Klemen

http://www.avtokampi.si

Bale, Rovinjem in Pulo, kamp San Polo, za dve osebi na dan, vključeno vse – osebe, šotor, avto, taksa – cca.22-25€. Vpiši kamp San Polo Bale in poglej ponudbo. Kamp je zelo urejen, čist, novi WC, čudovite plaže. Super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close