Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na morje čez vikend?

Kam na morje čez vikend?

Kam bi mi predlagali čez vikend na morje z dekletom? Pogoj je čista voda, senca od obali, po možnosti ni velike gneče ter da je relativno blizu (do 250km iz Posavja), saj se neke dolge vožnje za vikend varianto ne splačajo.

hvala za nasvete!

lp, boris

Pelji jo na Krk v camp Glavotok (če želiš apartma oz. sobico se tudi verjetno da kaj dobit). Camp je manjši, miren, sence je dovolj, gneče nobene, voda čista. V campu imaš vse kar potrebuješ – trgovinico, restavracijo,… Skratka luškano za romantičen parček !

Prijeten morski vikend !

Crikvenica – sence dovolj, kilometerska mestna plaža se razteza čez zalivčke…

….Punta, malo od Umaga naprej….

Mi hodimo v camp Ježevac na Krku (je tik zraven mesta Krk, tako da greš zvečer peš na sprehod), če pa gremo samo za en dan, pa na Punto pri Umagu (tam je včasih bil camp, zdaj pa ga ni več, tako da za prespat moraš v Stelamaris zraven).

A mi lahko predlagaš kake apartmaje oz. sobe?

lp!

v skrajni sili, če drugače res ne bi našel ničesar, greš v turistično agencijo, ki je čisto v centru Crik., na obali – v sklopu hotela International.

Imaš polno tabel z napisi, da oddajajo sobe oz. apartmaje. Če ne v sami Crikvenici, je pa zraven na eni strani Kačjak, na drugi pa Selce (oboje par km).

lp

Poreč imaš veliko kampov in skoz se kaj dogaja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close