Kam na morje 2020?
Kot se govori so zadnji dogodki med Slovenijo in Hrvaško botrovali kar nekaj požigov Slovenskih vikendov v Istri za povrhu je urednik Jutranjega lista v kolumni napisal, pravi Hrvat sovraži Slovence, poleg tega zapisa sledi še cel kup žaljivih stavkov na naš račun.
Pa vesele počitnice in srečno pot na Hrvaško.
Turčija —–> https://www.maxxroyal.com/en/Belek-Golf-Resort
res bi rada vedela. Do sedaj na Hrvaškem še nisem našla kraja po mojih željah. Rada imam mivko zunaj in znotraj, brez živali, brez skal, kamnov, sluzastih trav, solat, mahov, ježev in lepe čiste plaže z čistimi sanitarijami. Kje na Hrvašem je to? Ne prodnata, ne skalasta in ne betonska UREJENA plaža?
Je še skoraj pol leta do takrat. Na morje hodim na Hrvaško. Grem 2-3x . Enkrat v predsezoni, par dni v sezoni in septembra (takrat je top).
Če mi finančno znese, grem enkrat na potovanje za cca 10 dni (spoznavat še zame neznane kraje). Če finančno ne ge, se tudi odpovem morju ( tistemu v sezoni) na ta račun.
Letos imam za potovanje v mislih Irsko. Upam, da bo uspelo.
res bi rada vedela. Do sedaj na Hrvaškem še nisem našla kraja po mojih željah. Rada imam mivko zunaj in znotraj, brez živali, brez skal, kamnov, sluzastih trav, solat, mahov, ježev in lepe čiste plaže z čistimi sanitarijami. Kje na Hrvašem je to? Ne prodnata, ne skalasta in ne betonska UREJENA plaža?
[/quote]
Na Rabu jih je kar nekaj….
[/quote]
A ni tvoja sanjska plaža v Italiji, Španiji ali morda na Portugalskem – kilometri prazne peščene plaže?
Forum je zaprt za komentiranje.