Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na morje 2020?

Kam na morje 2020?

Ajde, december mimo, novo leto mimo, pomlad je tu … Kam boste šli na morjeeee?
[attachment=0]morje2020.jpeg[/attachment]

Kot se govori so zadnji dogodki med Slovenijo in Hrvaško botrovali kar nekaj požigov Slovenskih vikendov v Istri za povrhu je urednik Jutranjega lista v kolumni napisal, pravi Hrvat sovraži Slovence, poleg tega zapisa sledi še cel kup žaljivih stavkov na naš račun.
Pa vesele počitnice in srečno pot na Hrvaško.

Živim ob morju.

Turčija —–> https://www.maxxroyal.com/en/Belek-Golf-Resort

Po lanskem dopustu imam sedaj končno sanjsko lokacijo…. Bomo videli, če bo tudi prihodnje poletje uspela odprava tja.

V Grčijo, kot ponavadi. Kompasov katalog je že zunaj.

Vsako leto nekajkrat na Hrvaško obalo. Lepe plaže, prijazni domačini, skratka top.

v (HR) bom šel srat, scat, kozlat, se tuširat, usekovat … da dobijo najboljše od mene

res bi rada vedela. Do sedaj na Hrvaškem še nisem našla kraja po mojih željah. Rada imam mivko zunaj in znotraj, brez živali, brez skal, kamnov, sluzastih trav, solat, mahov, ježev in lepe čiste plaže z čistimi sanitarijami. Kje na Hrvašem je to? Ne prodnata, ne skalasta in ne betonska UREJENA plaža?

Je še skoraj pol leta do takrat. Na morje hodim na Hrvaško. Grem 2-3x . Enkrat v predsezoni, par dni v sezoni in septembra (takrat je top).
Če mi finančno znese, grem enkrat na potovanje za cca 10 dni (spoznavat še zame neznane kraje). Če finančno ne ge, se tudi odpovem morju ( tistemu v sezoni) na ta račun.
Letos imam za potovanje v mislih Irsko. Upam, da bo uspelo.

Julija za 1 teden povsem na jug HRV (družinsko) in potem še septembra za 1 teden na en grški otok (midva sama).

res bi rada vedela. Do sedaj na Hrvaškem še nisem našla kraja po mojih željah. Rada imam mivko zunaj in znotraj, brez živali, brez skal, kamnov, sluzastih trav, solat, mahov, ježev in lepe čiste plaže z čistimi sanitarijami. Kje na Hrvašem je to? Ne prodnata, ne skalasta in ne betonska UREJENA plaža?
[/quote]

Na Rabu jih je kar nekaj….

Kam naj grem za silvestrovo 2021?
Prosim za nasvet.
Lp

Spet v Grčijo, kot že par let. Imajo toliko otokov, da jih še lep čas ne bo zmanjkalo.

Že 5 na Mallorco 🙂

Haha…glede na to, da sem morska, zelloo, moram priznati, da v teh dneh sploh ne sanjam morja. Zakaj? Ker je zunaj prijetno, jesensko vreme ☺…aja, pa zato – mogoce – ker grem v kratkem na morje.
Drugace pa si ne predstavljam, da v pred/posezoni in vmes ne bi ‘morjevala’ …

V Pariz.

[/quote]

A ni tvoja sanjska plaža v Italiji, Španiji ali morda na Portugalskem – kilometri prazne peščene plaže?

Hrvaška, Hrvaška. Kakci se niso uspeli niti še posesti na dno med skale, vi bi pa že nazaj. Toliko kot je bila hrvaška obala v zadnjem letu onesnažena s fekalijami, ni bila še nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close