KAM NA KOSILO SLOVENSKA OBALA
Priporočam gostišče – picerijo Godina v Ankaranu. Imajo meni najboljše pice in ribe, za ostalo ne vem, ker nisem probala. Cena je zelo ugodna. Kadar sem na obali, grem vedno tja, če le morem.
Atrij, se hecaš???? Obup od obupa, tako strežba kot hrana! Postano, pogreto, zelenjava na meji z gnilim, še pice, ki so bile pred časom sprejemljive, so kar so! Kakšna škoda, res!
Sicer se o okusih ne sodi, ampak vsakič, ko me je pot zanesla tja (silom prilike), sem šla ven razočarana in lačna. Nazadnje pred malo več kot pol leta tako, da sem iz restavracije zavila na Kidričevo v pekarno po kos kruha.
Atrij, se hecaš???? Obup od obupa, tako strežba kot hrana! Postano, pogreto, zelenjava na meji z gnilim, še pice, ki so bile pred časom sprejemljive, so kar so! Kakšna škoda, res!
Sicer se o okusih ne sodi, ampak vsakič, ko me je pot zanesla tja (silom prilike), sem šla ven razočarana in lačna. Nazadnje pred malo več kot pol leta tako, da sem iz restavracije zavila na Kidričevo v pekarno po kos kruha.[/quote]
Se strinjam. Enaka izkušnja. Mi gremo radi v Istro, v Izoli. Na avtobusni postaji oz. ob krožišču, pozicija res ni top, je pa dobro in normalnih cen.
ne vem kam, samo ne v Piran k Pavlu, ker razen prijaznih natakarjev ni dobrega nič.
Bili smo z družino nedavno in smo bili razočarani nad servisom. Saj nismo bili lačni ko smo odhajali samo ostali so veliko veliko za časom. Ne spomnim se več kdaj smo nazadnje naročili jedi (prilogo moraš naročiti posebej) in dobili vsako jed v svoji posodici za malo solato, ker nas je 7 in je bila vsaka priloga kot je bila, je bil na mizi kaos. Zraven kalamarov posodica z tržaško omako, posodica z blitvo in krompirjem, posodica s solato. Potem pa celo kosilo samo opazuješ otroke kdo bo prvi prekucnil kako posodico ali kozarec. Ne, ne pretiravam na mizi je bilo 9 kozarcev, 7 krožnikov glavnih jedi, 6 solat, 2 posodici pomfrija, 2 posodici tatarske, in po enkrat tržaška, pečena zelenjava, blitva s krompirjem, đuveć (ne vem kako se napiše) potem pa še 5x steklenička coca cole in 1 steklenica radenske in vrček z vinom. Torej 37 stvari bogi natakar.
Kako za vraga še niso jemali krožnika kot celote. Pa še rekli smo, da je priloga lahko na enem pladnju. Saj verjetno če je za mizo par in naroči eno prilogo deluje, ah koliko rabim imam preveliko familijo za njihove priloge. Torej naslednjič pica 7 krožnikov 7 pijačk in to je to.
V Piranu na punti gostilna Ivo,zelo dobra hrana,v Luciji Staro Sidro in hrana vse v kompletu z prilogo.priporočam.Sicer pa je rest.Pavel kao elitna ,zato tudi taka postrežba.Jaz imam raje ,da se natakarji ne motajo kaj prveč okrog mize.To obožujejo italijani,zato jih je v rest.P.tudi veliko.Ob vikendih celi avtobusi.Vendar vsako leto manj.
Forum je zaprt za komentiranje.