kam na kosilo – obala
V Izoli Primavera, pizze, kalamari, kosila super, žar…mogoče pašta s škambp, brodet in ostalo pa desno na križišču pod Sparom in omenjeno pizzerijo,dol proti Simonovem zalivu in takoj spet desno prva ulica, je zlo dobra gostila takoj ob cesti na levo, ima makadam parking, menda Marička, temu pa primerna seveda tud cena.
Mi smo bili večkrat v Primaveri, zadnje dvakrat pa smo doživeli tak sprejem, da smo prvič sicer ostali slabo, a ker je bila zaključena družba smo pač ostali, drugič pa smo vstali in odšli. Je pa Primavera picerija in kot taka nič posebnega, cvrte zadeve, pomfri iz vrečke, pice sicer dobre, a nič posebnega, jedi po naročilu obilne, a po okusu pač picerijske.
Saj vem, da se zgodi kak slab dan, ampak mi smo v relativno kratkem času doživeli 2, od tega smo prišli enkrat ob 11.45 (mala otroka sta bila lačna), so nam povedali, da do 12. ure kuhinja ne dela, kar smo sprejeli ker razumemo, da tako pač je, da pa ti ne postrežejo s pijačo, ker čakaš hrano, pa se mi ne zdi nič kaj gostoljubno. Seveda, smo domačini in kot taki očitno nezaželeni.
Osebno, če že, bi izbrala Sonjo, bi pa celo reskirala z Ribjo kantino (Portorož) – ribe do nezavesti, poceni in odlično, sveže.
Se opravičujem, Sonja, ja….ribjo kantino pa imaš novo tudi v Kopru..hotel “Pristan” menda se tako kliče?na ogrlici, krožno križišče pred sodiščem, parking makadam na desno ali za hotelom asvalt, če vsaj malo poznaš Koper. Primavera je pa tud mene prejšnji teden razočarala, ampak so res imeli enih 100 nemških gostov na kosilu, z lačnimi otroci sem tudi jaz komaj vzdržala in tudi brez pijače….ma, ostalih 100-krat pa super ok, seveda najbolj zaradi različnih okusov klape, vedno pa pridemo tja kao na pizzo, pol ostali pa že kaj najdejo zase.
Za ljubitelje morske hrane priporočam tole:
http://odpiralnicasi.com/spots/gordia-ankaran-kolomban-5bee253725
Forum je zaprt za komentiranje.