Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam na kosilo – obala

kam na kosilo – obala

V sredo peljem starše v Valdoltro, zapeljali se bomo še do Debelega rtiča in Izole. Prosim za vaše predloge, kje naj se ustavimo na kosilu, da imajo dobro hrano in ne preveč astronomskih cen.
Jaz bi že kar sedajle en dober ribji brodet 🙂

Hvala, lep dan!

Dobro se je v Sv.Katerini v Ankaranu

V Izoli Primavera, pizze, kalamari, kosila super, žar…mogoče pašta s škambp, brodet in ostalo pa desno na križišču pod Sparom in omenjeno pizzerijo,dol proti Simonovem zalivu in takoj spet desno prva ulica, je zlo dobra gostila takoj ob cesti na levo, ima makadam parking, menda Marička, temu pa primerna seveda tud cena.

Primavera je odlična, ona druga je pa Sonja, hrana tudi dobra, cena nekaj višje, izbire pa tudi slučajno ne toliko, kot v Primaveri. Preverjeno na dopustu prejšnji teden 😉

Je napisala ne preveč astronomske cene kar pa pri Mirkotu definitivno so. Pa še Slovence kot goste zavrača ima rad samo Italijane.

Za avtorico pa…Primavera kot so ti napisale.

Hvala vsem, bomo šli v Primavero.

Mi smo bili večkrat v Primaveri, zadnje dvakrat pa smo doživeli tak sprejem, da smo prvič sicer ostali slabo, a ker je bila zaključena družba smo pač ostali, drugič pa smo vstali in odšli. Je pa Primavera picerija in kot taka nič posebnega, cvrte zadeve, pomfri iz vrečke, pice sicer dobre, a nič posebnega, jedi po naročilu obilne, a po okusu pač picerijske.

Saj vem, da se zgodi kak slab dan, ampak mi smo v relativno kratkem času doživeli 2, od tega smo prišli enkrat ob 11.45 (mala otroka sta bila lačna), so nam povedali, da do 12. ure kuhinja ne dela, kar smo sprejeli ker razumemo, da tako pač je, da pa ti ne postrežejo s pijačo, ker čakaš hrano, pa se mi ne zdi nič kaj gostoljubno. Seveda, smo domačini in kot taki očitno nezaželeni.

Osebno, če že, bi izbrala Sonjo, bi pa celo reskirala z Ribjo kantino (Portorož) – ribe do nezavesti, poceni in odlično, sveže.

Se opravičujem, Sonja, ja….ribjo kantino pa imaš novo tudi v Kopru..hotel “Pristan” menda se tako kliče?na ogrlici, krožno križišče pred sodiščem, parking makadam na desno ali za hotelom asvalt, če vsaj malo poznaš Koper. Primavera je pa tud mene prejšnji teden razočarala, ampak so res imeli enih 100 nemških gostov na kosilu, z lačnimi otroci sem tudi jaz komaj vzdržala in tudi brez pijače….ma, ostalih 100-krat pa super ok, seveda najbolj zaradi različnih okusov klape, vedno pa pridemo tja kao na pizzo, pol ostali pa že kaj najdejo zase.

Jaz tudi ne maram Primavere. Hrana nič posebnega – čisto povprečno, odnos do gostov – bljaks. Gostilna Sonja je 10x boljša od Primavere, toplo priporočam. Vedno si tam oblizujemo prste.

Priporočam tudi kosilo v hotelu Marina v Izoli (v mandraču). Hrana odlična, cene malo višje.

Za ljubitelje morske hrane priporočam tole:

http://odpiralnicasi.com/spots/gordia-ankaran-kolomban-5bee253725

No, sedaj ste me pa čisto zmedli.:))) V picerijo ravno nebi šli, samo morsko hrano tudi ne. Imamo pa zelo slabo izkušnjo od lani, ko smo se ustavili v gostilni ob cesti, malo ven iz Kopra proti Lj.

Kaj pa Norbedo? Je pa ob cesti od Valdoltre proti Kopru.

Dobro jesti, sploh morsko hrano, in poceni, žal ne gre skupaj.

Ena od variant, ki ni ravno poceni, ti pa tudi ne zlomi trezorja, je že omenjeni hotel Marina v Izoli. Vse ostalo, kar bi ti priporočila, je precej dražje.

Jaz mislim da je Sonja ob sredah zaprta, torej odpade. Čeprav bi jo tudi sama priporočila od vsega naštetega.

ne ići u pizzeriu Santa Lucia u Portorožu. Jako slaba hrana in usluga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close