Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na kopanje z dveletnikom?

Kam na kopanje z dveletnikom?

Zdaj v mrzlih mesecih bi se šli kam kopat kot celodnevni izlet, z dveletnikom. Pa bolj slabo poznam te bazene. Kateri kraj priporocate ali je vseeno, kam gremo, ni nekih razlik?

Atlantis v Lj.

Terme Laško

v Ptujske Toplice, kjer imaš posebej otroški bazen … da ne bo ravno v mojega lulal

Čateške toplice. Sta dva čist mala otroška bazena, na koncu pa še gusarska ladja. V taki tudi čist nizki vodi. Top! Pa dva tobogana vmes sta tudi primerna za tok male, če ga imaš v naročju.

doma, v bano.
zakaj bi dvoletnika izpostavljali glivicam!

Tja, kjer vaš sonček z dretjem in cviljenjem ne bo paral živcev drugih obiskovalcev.

Pa brezveze se sploh od doma odpravit, ker te lahko avto zbije ali avion nate pade!

Tudi mi bi sli na kak izlet, a ne vem kako naj naredimo glede pop. spanja (ki ga nujno rabi ce nocemo imeti pokvarjenega popoldneva). Za vozicek je ze prevelik. Kaksna ideja?

Kje pa ti spiš, ker dvomim, da se stlačiš v voziček. Ja spat ga daš na ležalnik. Al tvoj sonček rabi kraljevsko posteljo v zvočno izolirani sobi?

če bo revček spal na ležalniku, vzami zraven kakšno penasto blazino, da ga ne bo tiščalo
lep dan si naredite!

http://www.urh.si/lezalne-blazine.html

Pa brezveze se sploh od doma odpravit, ker te lahko avto zbije ali avion nate pade!
[/quote]

kaj je pa tebi na glavo padlo?
in ja, več ljudi dobi glivice ob bazenih kot jih umre zaradi padca letala…

V Čatežu je super. Bili smo prejšnji vikend. Edino v soboto je bila večja gužva tako da priporočam da izberete kak drug dan. Notri so si pripeljali vozičke ali pa so otročki spali na ležalnikih. Če mu paše šunder, bo kot nalašč. Dobiš pa tudi ležalnike ki so malo bolj stran ali v kakšnem kotičku da imaš lahko malo veç “miru”.
Bazenčki so pa raznorazni… ti otroški so z nizko vodo in so ful topli.

Notri imaš in restavracijo in barček, so si pa več ali manj vsi prinesli s sabo prigrizke, sendviče, malico..

Mezanima, a ti to resno? Doma ste cele dneve, ker otrok popoldan spi. Ce se iz Kranja v Laško peljem mi v avtu spi. Ce smo na morju ima pa napihljivo blazino za spat. Ce gremo za vec dni ima pa prenosno posteljo.

Mahhh do otrokovega 20ega leta bod doma pol mu pa pocas dudo ven potegn.

:)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close