Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na kolonoskopijo?

Kam na kolonoskopijo?

Kje lepo (koliko se pač da) naredijo kolonoskopijo? Imam že tako in tako bolečine, zato rabim nekoga z občutkom. In kje ste najhitreje prišli na vrsto? Idealno pa kombinacina obojega.

Bila v diagnostičnem centru Bled – podružnica Kostanjevica na Krki..res zelo lepo naredil. Imam namreč brazgotine od laparoskopije in je bila težava (predebel “kabelček”) in ni šlo skozi nikakor…zato je brez problema zamenjal s tanjšim in sploh nisem čutila.

Bila sem tukaj in je bilo v redu:

DIAGNOSTIČNI CENTER BLED D.O.O. PODRUŽNICA LJUBLJANA

Tašča je bila v Ljubljani na Peričevi( ne vem naziva) in se spomnim, da je rekla, da ni bilo tako hudo.

Jaz sem šla lani maja v Diagnostični center na Bledu, samoplačniško, prišla na vrsto seveda v parih dneh.
Moja izkušnja: kot da ne bi bila na pregledu 🙂
Res!
Zdravnik in sestra – the best, edina stvar, ki sem jo slabo prenesla, je bila priprava na pregled, ker sem jutro pred
pregledom non stop bruhala in driskala. Na pregledu pa, kot bi ponovno oživela.
Priporočam.

Mene pa zanima kateri zdravnik ti je delal koloskopijo? Na diagn. centru Bled, podružnica Ljubljana je namreč dosti gastroeneterologov.
Hvala.

Bled je verjetno tudi med najbolj okupiranimi? Beda, da na NIJZ niso na enem mestu zbrani podatki o izvajalcih in dobah.

Takole, ali je bila sigurno Peričeva, ne mogoče Parmova?

Ja, bilo je na Peričevi, tam je kar nekaj teh zdravstvenih zadev. A to je bilo že nekaj let nazaj, tako da ne vem, ali zadeva še obstaja, imena si pa nisem zapomnila. To je vse kar vem.. pa ti žal nisem kaj dosti pomagala. Za Parmovo pa razen zobarja in laboratorija ne vem, kaj je še tam…

Novo jutro, nov dan, ima še kdo kako idejo? 🙂

Lahko tudi napišete, h komu ne it 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close