Kam na Hrvaško – višek sezone 2010?
Smo 4-članska družina (2 odrasla, 2 otroka 4 leta). Želeli bi na hrvaško obalo. Najraje naselje bungalovov z možnostjo polpenziona, bližina obale, najraje peščeno-prodnate, veliko sence in da se da zvečer sprehodit do kraja, kjer se kaj dogaja. Termin: zadnjih 10 dni v juliju.
Ali je to misija nemogoče?
Najprej smo razmišljalo o Malem Lošinju. Tam seveda ni takšnih naselij. Najbolj bi prišla v poštev montažna hiša v campu, vendar imam visoko ceno in še kuhat moramo vse sami. Kuhanje bi preživeli, če bi bil najem cenejši. Se mi zdi kar veliko cca 1.200-1.300 eur za 10 dni strehe nad glavo.
Gledala sem tudi okolico Zadra, Pakoštane, Biograd na moru…. Kako je v Rovinju Amarin in Villas Rubin?
Okolica Umaga in Pule odpadeta. Umag Polynesia in Stella Maris sta nam všeč, samo smo že večkrat bili in se neradi ponavljamo.
Ima kdo kakšen koristen predlog? Vsakega bom hvaležna… V to misijo pa smo se podali tako zgodaj, ker želimo iti za 10 dni v višku sezone – smo pač vezani na kolektivni dopust.
Že vnaprej hvala.
Jaz osebno na Hrvaško nikoli v hotel ali karkoli preko agencije, kdor hodi v tujino in primerja cene že ve zakaj.
Če pa že, znanec je že vplačal, makarska, Gradac, hotel Labineca, 2 otroka do 12 zastonj, ALL, ceneje kot tisto vaše le bivanje… ! Sicer pa kot rečeno še vedno dražje kot recimo Tunizija ipd. !!!
Pozdravljeni…
Pošiljam kontakt za apartmaje v Turanju-
Telefon : 00385 91 911 8213 ( Božena )
E-mail: marin.zunic@zd.t-com.hr
če sporočite mail, vam pošljem še slike in podrobni opis
lp
http://www.apartmanija.hr/apartmani/turanj/apartmani-bo%C5%BEena/727
a je to ta apartma? tud plaža ni 20 m od morja…cena ni niti približno ista!
tudi jaz si ogledujem apartamaje v turanju (cenovno od 40-80 eur na dan), gledam tudi apartma žunič božena, je bilo že nekaj napisanega o tem apartmaju ali je res tako fino. smo družina z majhnimi otroci in želimo apartma poleg plaže. kako vi rezervirate privatne aparmaje in kako vam potrdijo rezervacijo.
hvala za pomoč
Tudi jaz bi prosila za fotke in opis.
Ja,nas je Biograd zelo fasciniral,bili smo kar trikrat tam,čeprav tega sicer ne prakticiramo in hodimo v različne kraje vedno v apartmaje.Smo tričlanska družina s 7 letnim fantkom in tudi njemu je Biograd ostal v najlepšem spominu.
Če iščete apartma v Biogradu,iščite v bližini plaže Dražica,ki je glavna plaža,je velika,prodnata,
s tuši,komur ne paše sonce se lahko umakne med borovce.Okrog plaže je tudi dobra ponudba
hrane in pijače.V bližini je tudi bazen,ki je bolj za vaterpolo.Vse to ima pa tudi posledico,da je kar gužva,pa ni prehudo,kot na Krku v Baški,kjer se leži kot sardine in brez sence.
Biograd je tudi sicer večji turistični kraj z več hoteli in veliko turisti in komur paše večerni živ-žav,
bo mu všeč.
Apartmajev je veliko,verjetno si jih znate poiskat.Jaz si najprej po spletu poiščem primerne apartmaje in si nato po planu mesta ogledam kje se točno kateri nahaja,da ravno ne cepamo
predaleč na plažo.Pričakovnja in okusi pa so različni in vam ne bom priporočal nobenega.
mene zanima ta aparma mi prosim pošlješ kakšne slikae na ali ikakšno podrobnost na aliojstersek@gmail.com hvala lp
Forum je zaprt za komentiranje.