Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na Hrvaškem Južna dalmacija?

Kam na Hrvaškem Južna dalmacija?

Pozdravljeni!
Zanima me če ima morda kdo predlaga kakšen dober hotel na hrvaškem? Šla bi s fantom, tako da ni nujno da je primerno za otroke.
Pogoji:
– Južna dalmacija (ne otok) Lahko je recimo Baška, Brela, Makarska, Tučepi…
– Dober hotel, lahko tudi ALL inclusive (dobra hrana in urejen modern hotel)
– Nekje do 1000 Eur za dva v predsezoni ( 2 teden v juniju)
– blizu plaže, dobra plaža
Morda mi lahko kdo kaj predlaga? Velikokrat v katalogih lepo izgleda pa v živo ni ravno tako.
Malo imam že ogledane:
-Hotel Soline (brela)
– Hotel Afrodita (Tučepi)
– Club Funanimation Borik (Zadar – malo preblizu morda)
– Hotel Meteor (Makarska)
– Hotel Horizont (Baška voda)
Morda komu kaj že znano in videno?
Najlepša hvala za vse vaše predloge in odgovore!

Bili smo v Baški vodi. Nismo bili v hotelu, sem pa videla hotel Horizont – zgleda odlično. Plaža v Baški vodi je čudovita. Zelo podobne so naprej proti jugu (Makarska, Tučepi, Krvavica,…). Brela pa se mi zdi, da je bila celo nagrajena (vsaj zdi se mi tako) Se pravi, kar se tiče same plaže, ni velikih razlik, vse so lepe in velike. Baška voda ima zame to prednost, da je izredno živahna, stojnice, kafiči, go-go plesalke, zvečer na plaži kafiči s svečami. Proti kampu je na prostem tudi diskoteka, če vaju zanima.

Iz Baške je lepa pešpot proti Breli, zvečer je bila Brela zelo romantična, bila je skoraj v temi, ob plaži na mizah so tudi gorele samo sveče. Zelo umirjeno vzdušje, nobenega živžava. Sam center je pa mnogo manjši. Če sta romantika, tudi ni slaba izbira.

Če bi se jaz odločala med temi variantami, bi dala na prvo mesto Baško vodo, na drugo mesto bi dala Brelo, nato Tučepi in Makarsko. O Boriku ne bi niti razmišljala, se ne more primerjat z ostalimi.

Če še kaj rabiš, ti z veseljem odgovorim. Pa dobro izberita. LP

Jaz bi dala na prvo mesto Makarsko, drugo Tučepe,Brela in nazadnje Baško vodo. Baška voda mi je še najmanj všeč, prav tako tudi hotel Horizont ni vreden cene, ki jo ima. Baška voda je preveč utesnjena,prevelika gužva na sprehajalni poti, ker vzporedno z njo še pelje glavna cesta. V Makarski in Tučepah je lepa sprehajalna pot zraven katere ni glavne ceste in se ni treba umikati avtomobilom. Plaža pa je v vseh teh krajih lepa in podobna.

Samo malo geografije.Kraji južno od Brel do Gradca (makarska rivjera) spadajo v srednjo Dalmacijo.V teh krajih je izredno lepo, žal pa je preveč oblegano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close