Kam na hitri test v umagu
Smo na hrvaskem, natancneje v umagu. Ker smo bili v hotelu vec kot 3 dni, se lahko testiramo ua ceno 75 kun/osebo. Ampak na to telefonsko se nobeden ne oglasi. Klicem ze od vceraj, danes,…nic. Sem poslala mail, nic. Jutri se vračamo v slovenijo. Kdo ve kam se naj pokličem ali grem v umagu, da se bomo lahko testirali za ceno 75 kun. Smo pa 4 odrasli .
Polona in družba, 23.09.2021 ob 13:30
Smo na hrvaskem, natancneje v umagu. Ker smo bili v hotelu vec kot 3 dni, se lahko testiramo ua ceno 75 kun/osebo. Ampak na to telefonsko se nobeden ne oglasi. Klicem ze od vceraj, danes,…nic. Sem poslala mail, nic. Jutri se vračamo v slovenijo. Kdo ve kam se naj pokličem ali grem v umagu, da se bomo lahko testirali za ceno 75 kun. Smo pa 4 odrasli .
Jaz sem se pred enim tednom vrnila iz Umaga. Takrat se je testiralo v ZD ( od cca 8h- do cca 15h). Je pa še zadaj (urgenca) tudi možno testiranje, ki je nekoliko dražje. Za oba se ni treba naročat. Ne vem pa, če je še sedaj tako. Če ste v Umagu, pojdite tja osebno in se pozanimajte . ZD je praktično v centru.
Tinche, 23.09.2021 ob 13:36
Ha ha, ste pa kar v problemih, kaj anticepilci ?
Zakaj se ti tako zdi? Noben problem ni iti na test, ko ga rabiš. Jaz nisem cepljena (ne smem zaradi zdravja- se pa tudi drugače ne bi) in grem na test, ko je treba. Sicer pa popolnoma normalno živim.
Forum je zaprt za komentiranje.