kam na gastroskopijo v Lj?
Dobila sem napotnico za gastroskopijo, pa ne vem kam naj se prijavim. Grem prvič in me je malo strah, zato ne bi rada prišla v roke kakšnim grobijanom. Našla sem pozitivne komentarje za DC Bled in Kliniko Pacient, tako da se odločam med tema dvema (le da ima Pacient krajšo čakalno dobo, vsaj po podatkih na internetu).
Ima kdo kakšne izkušnje? Koga priporočate?
Hvala.
Vem to,da na Japljevo prihajajo ljudje,ki so imeli gastroskopijo ali kolonoskopijo v centrih,ki jih omenjate zgoraj,a neuspešno ali pa se je zakompliciralo.Ambulante imajo obupne,potrebna bi bila prenova,je veliko dobrih zdravnikov,sestre so zelo prijazne.Včasih se res čaka,ker imajo urgentne nenapovedane gastroskopije-krvavitve,ki imajo seveda prednost.Kar se tiče higiene,ki je zelo pomembna je na Japljevi ZELO dobra.Delajo tudi gsk. in kol. v sedaciji.
Odločitev je vaša…Lep pozdrav
Jaz moram redno hodit na kolonoskopijo, gastroskopijo, ultrazvok in sem bila že kar nekajkrat na teh preiskavah na Japljevi. Sem zelo zadovoljna, imam super zdravnika, pri kolonoskopiji mi vedno da sedacijo, me še malo poboža po laseh, se pošali, sestre tudi zelo prijazne. Res da ni tako lepo zrihtano kot v Barsosu, ampak jaz svojega zdravnika ne zamenjam za nič 🙂
Jaz sem šla v Diagnostični center Bled – v Ljubljano. So prijazni. Gastroskopija sploh ni panike, pri meni je trajala 4 minute. No, to pa ne morem rečt za kolonoskopijo. Suhi ludje imamo še večjo težavo, ker imamo črevo in vse ostalo “stlačeno” na majhnem mestu in je precej boleče in že tako samo po sebi stresno. Ampak…se preživi. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.