Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na gastroskopijo

Kam na gastroskopijo

Prosim za pomoč. Kam na gastroskopijo? Dobila sem kar nekaj tel. št., ampak se ne morem odločiti. Strah me je k hudič, ampak to moram opravit. Kje so najnežnejši? Slišala sem da na Bledu, Diagnostični center. Prosim za vaše izkušnje.

Hvala vsem.

ja, diagnostični center Bled je zelo v redu. Imajo pa ordinacijo tudi v Lj., če ti je to ljubše, za Bežigradom.

Pa srečno!

Meni tudi verjetno gastroskopija ne uide, sem pa slišala za Bled,da so zelo o.k.Če bo treba se bom verjetno odločila iti tja.

TUKAJ je tudi zelo v redu.

DC Bled – v Lj so zdaj na Barvarski stezi, to je Vila Urbana (zraven pravne fakultete oz. parkirne hiše Kapitelj)

Jaz svetujem Diagnostični center Bled imajo pa tudi v vili Urbani svoje ordinacije. Pokliči jih.

Nikar pa na JApljevo, je bilo grozno, no ja, morda sem samo jaz imela tako izkušnjo: grobo, z nadiranjem, ko me je sililo na bruhanje, le ena sestra je bila srček in je mirila zdravnika in me čohala in je res pomagalo.

Hvala vsem. Se bom kar za Lipo odločila.

LP.

Gastroskopija pa res ni ne vem kako huda stvar. Samo mirno in pozorno poslušaj sestro, ki ti bo dajala napotke pa bo vse potekalo hitro in čisto neboleče. Edino kar je malo zoprno je to, da ti gre malo na bruhanje. Poseg je pa ponavadi tudi kar kratek. Zato je po mojem mnenju čisto vseeno kam greš, jaz sem bila že na treh različnih lokacijah pa so bili povsod dobri in nikoli me ni čisto nič bolelo.

odlična izkušnja z med. centrom Rogaška

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close