Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na gastroskopijo

Kam na gastroskopijo

No, tisti, ki ste jo opravili pred kratkim…prosim za priporocila, kje jo nezno opravijo.

Ali je res tako grozno, kot prebiram na spletu? Ste med posegom spali?

hvala

na gastro kliniko v Lj vsekakor ne, bila pred leti tam redna stranka, mi ni ostalo v pozitivnem spominu.

Jaz redno hodim v Diagnostični center Bled, enkrat tja, enkrat v Lj, odvisno, vedno k istemu zdravniku.

Grozno- ni grozno, je konec v parih minutah, se ne splača uspavat. je pa neprijetno. Je pa fajn, če je poleg medicinska sestra, ki te lepo vodi, pri meni je vedno. In fajn je, da jim poveš, da te je strah, ti potem še bolj pomagajo z vodenjem.

V V Ljubljani, 24 ur doktor. Super je, hitri in prijazni, pa lahko si še plačaš “anestezijo.” Ne uspavajo te, dobiš pa nekaj v žilo, da nič ne boli . .

zdravo!moras sodelovat tocno po napotkih.je pa najhitreje v rog.slatini,tud osebje super.

Jaz sem šla semle: https://www.diagnostika-kranj.si/

Super izkušnja. Bilo me je zelo strah, na živo res ne bi šla. Tu so me uspavali, nič nisem čutila, ko sem se zbudila je bilo vse OK.

Čisto enostavno: Ti pošpricajo v grlo, da se zaklopka proti pljučam in v želodec malo omrtvi: potem se pač sprostiš in odmisliš; jaz celo lepo gledal sliko na ekranu. Bi lahko tudi 10 min.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close