kam na dopust
Bil lep dopust? 🙂 Ja, radovednost res ni lepa čednost.;-)[/quote]
Ja odličen,samo prehitro je minil. Res sem v vsem uživala, sicer sem bolj kot ne lenarila in nisem izkoristila vseh ponudb (športnih), ki jih tam ponujajo.
Ampak tja bom zagotovo še šla.
Kako ste se imeli vi, če me spomin ne vara, si ti tista, ki je bila tam v istem terminu (prva vrsta:))?
Verjetno smo se večkrat srečali, samo kaj ko nisem vedela katera je ta prava. Sem se pa spomnila na vas, in malo opazovala prve vrste, samo družin z otroci je bilo ogromno, tako da je bilo to samo preganjanje dolgčasa in malo firbčnosti:))
Lp
Bil lep dopust? 🙂 Ja, radovednost res ni lepa čednost.;-)[/quote]
Ja odličen,samo prehitro je minil. Res sem v vsem uživala, sicer sem bolj kot ne lenarila in nisem izkoristila vseh ponudb (športnih), ki jih tam ponujajo.
Ampak tja bom zagotovo še šla.
Kako ste se imeli vi, če me spomin ne vara, si ti tista, ki je bila tam v istem terminu (prva vrsta:))?
Verjetno smo se večkrat srečali, samo kaj ko nisem vedela katera je ta prava. Sem se pa spomnila na vas, in malo opazovala prve vrste, samo družin z otroci je bilo ogromno, tako da je bilo to samo preganjanje dolgčasa in malo firbčnosti:))
Lp[/quote]
No, tudi meni se je ta dopust zdel odličen, in drugo leto je v planu več dni, če bo možnost in zopet ista destinacija, čeprav ponavadi menjam. Deset dni minilo kar prehitro. Hja, tudi jaz bolj kot ne lenarila in zopet obljuba za drugo leto, da bom bolj aktivna in izkoristila več športa ki ga ponujajo in manj hrane. 😉
Kar se pa tiče prve vrste pa doplačaš. In ko so me pripeljali pred hišico ( v zalivu) je bila tretja v vrsti.( za njih je očitno do 20 m od morja 1. vrsta) Kar malo razočaranje prvi trenutek, pa sem potem ugotovila, da je tako še bolje kot pa da ti s plaže vsi notri gledajo. V bistvu sem pa videla morje čez odprta vrata, pač par korakov. Sem pa imela srečo, lahko bi me namestili v drug konec, kar bi mi precej podaljšalo pot na plažo, saj izven zaliva so bili čez dan precejšnji valovi in to ni zame.Ha, ha morala bi opazovati posameznike v prvih vrstah, ne družin z otroci, pa bi se morda srečali…
Sem pa doživela eno precej bolečo izkušnjo, kar ni povezano z naseljem , temveč morjem in živežem v njem. V popolnoma nizki vodi, v zalivu sem stopila dopoldne na morskega pajka. Zelo strupeno ribo. Očitno je bila mala, saj bi bile drugače posledice lahko še bolj grozljive. Čeprav bolečina je res grozljiva, pa še sedaj ni čisto dobro. Pravijo da kar traja preden si čisto OK. Morje še vedno ljubim, je pa res da nikoli več ne bom šla po mivki brezkrbno bosa, vedno obuta.
Vse lepo želim.
Gostilniška hrana je Jurman, Kulinarika pa se začne npr. pri Kirnu in navzgor…. Ok?
Jaz znam doma tud spečt brancina bolje od 95 % gostiln na jadranu. Proti tistim 5 % pa nimam šans…[/quote]
No, potem pa tako povej. Za tiste, ki cenite ribe in so vam samo ribe kulinarika, je Jadran meka. Za nas, ki v kulinariko spada še kaj več, kot samo riba, pa….
Res pa je, da nisem velik ljubitelj rib:))[/quote]
Na dopustu morju na jadranu jem izključno samo ribe od mesa…
Forum je zaprt za komentiranje.