Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na dopust za 4.000 eur

kam na dopust za 4.000 eur

Argentina – Buenos Aires ali Španija – Andaluzija (Malaga,Marbella) oboje top sploh Argentina mmm-))) ,če ti ne paše vročina pa bolj na sever zelo lepa je Norveška(samo tudi zelooo draga).nova zelandija,ZDA Kalifornija ma izbire je dosti….lahko pa evropska mesta Pariz in Berlin sta meni najbolj všeč!

Pazi samo, da ne boš preveč vsega nabutala na kup in bosta večino časa preživeli na potovanju sem ter tja, namesto v uživanju:=)

Kot drugo pazi tudi, kdaj bosta šli – če avgusta recimo v Gardaland, bo to vse prej kot popolni užitek, zaradi gužve in vročine. Če se sicer odločita za Gardaland, lahko preživita čas ob Gardskem jezeru, kjer je tudi lepo, ali kakšno njihovo obalno mesto/otok. No, pravzaprav avgusta nobena od zgornjih destinacij ni ravno najboljša izbira, ker bo povsod polno turistov.

Določene stvari lahko res prihraniš za kakšen podaljšan vikend izlet, recimo evropsko mesto. Pa če misliš speljati vse skupaj, malo pazi, da ne bo prehitro zmanjkalo tiste 4tisočake…:)

Ne vem no, ampak to je res tako odvisno, kaj si kdo želi. Jaz npr. če bi cele dneve delala in bi bila malo z otrokom, bi se raje odločila za počitnice, kjer bi lahko bolj mirovala in bila z otrokom. Nekega pretiranega vandranja si nebi izbrala.
Saj lahko gresta za kakšnih par dni v Gardaland, da bo res za hčerino dušo, potem pa bi se jaz odločila za malo počitka nekje na morju, ne predaleč: Hrvaška, Italija.
Verjetno bi tudi tebi odgovarjalo bolj na easy, ker si napisala, da veliko delaš.

Jaz bi npr. poleti šla najraje v eno kamnito hiško s kaminom zunaj, lep vrt, plaža blizu, domače olivno olje, ribice, vino, kakšen čoln in bi tam uživala do nezavesti. Hotelskih kompleksov ne maram. Mogoče bi kakšen teden zdržala v hotelu, vendar če bi lahko izbirala bi definitivno 3 tedene preživela v taki fajn hiški – je pa za 2 osebi to res malo težje – mislim glede na to, da so hiške za več oseb…

Vse našteto je top. Pa še kakšen Bali bi bil fajn, pa Melzija je tudi za videt in Indija tudi ni za spustit, čeprav odvisno kolk je tamala stara. Pa Maroko je fajn.

Za tak denar, ki ga imas prihranjen si pa super izbrala. :p

bora bora…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Madeira.

Madeira je poceni (predhodnik), ampak noro lepa čudovita čarobna… imaš pa 1000 € prek dovolj.
za 4000 € raje kam dlje… morda kakšne kombinacije: Dubaj – Šrilanka – Maldivi? Sejšeli? Hawaii?

Lepo si napisala uvodoma; predlog KUBA, pa še ostalo bo.. lepo se imej pa kjerkoli že.

Predlagam Kenijo ali Tanzanijo, del na plažah indijskega oceana, del pa na safariju. Nepozabno.

Ja, Hvar ni slaba ideja. Če ne bi želeli kuhati, predlagam, da gresta v tale penzion, http://www.braco-zavala.hr, mi smo bili do zdaj 2x pri njih in je ful fajn. Sami kuhajo, domača hrana, njam njam. Mi bomo zagotovo še šli, ampak letos verjetno ne, gremo na drug kontinent.

http://www.ohrid.com.mk/index.asp

Predlog; OHRID – Neupravičeno pozabljeni biser Balkana in Jeruzalem evrope, 5000 let zgodovine…;

Popravljam; ne 5 temveč 8 tisoč let zgodovine…

“Obrežje jezera je naseljeno od prazgodovine. Najstarejše arheološke najdbe izhajajo iz obdobja neolitika, okoli 6000 pred našim štetjem. Samo na makedonski strani jezera so odkrili več kot 170 arheoloških najdišč.”
Vir Wikipedija

http://www.google.si/search?q=ohrid&hl=sl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=TRbLT4TUDYPPsga4q4m0Bg&sqi=2&ved=0CH8QsAQ&biw=1024&bih=497

Bog pomagaj!

Za 400 EUR se da imeti že super fantastičen dopust s kako super parcelo ob morju. Kakšni 4000. Raje jih prihrani večino na stran. Denar bo vedno prišel prav.
Ni treba kar 4000 samo za dopust zmetat.

Tole res ni slab predlog. Za mnoge je to letni dohodek…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close