Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na dopust? Prosim za pomoč!

Kam na dopust? Prosim za pomoč!

Pozdravljeni!

Sama nimam večilo izkušen z dopustovanjem.

Termin je prvi teden v avgustu (super bi bila možnost prihoda in odhoda v nedeljo)
Želela bi iti za 7 dni.
Nekam na hrvaško.
V poštev pride hotel ali apartma.
Cena zmerna, apartma ali hotel lep.

Rada imava bolj mirno okolje, ne potrebujeva bučnega dogajanja okorg sebe.

Ima kdo kakšno idejo kaj naj izbereva?

V ožjem izboru je hotel Pinija v Petrčanah. Za katerega sem prebrala tako zelo slabe, kot dobre kritike. Pa se nekako ne morem odločit.

Nimava otrok, tako da ni nujno da je plaža primerna za otroke.

Želela bi pač čim bolj miren kraj, koliko ga pač v tem terminu lahko dobiš:)

Hvala za pomoč:)

Če nista striktno odločena za Hr, predlagam Turčijo 🙂 Za isto ceno bosta dobila veliko več kot na Hr.

Drugače pa predlagam Cres.

se tukaj še jaz vrinem: imamo kolektivni dopust sredi poletja (zadnji teden julija, 1. teden avgusta). se zanimava za potepanje po Turčiji, in me zanimajo vaše izkušnje. je takrat prevroče za potovanje, tudi v notranjost. Letela bi V istanbul, potem pa naprej in naokoli. Vendar se bojim,da bo too much prevroče:(:(

Jaz sem tudi za letos gledala Turčijo, vendar sploh ni tako poceni. Nas je 5 – 3 odrasli + 2 otroka (6 in 7 let) in kar nanese.
Poznaš kakšen ugoden hotel. Šli pa bi konec junija ali začetek julija.
Hvala!

za alanyo lahko povem, da je avgusta tam 95% vlažnost, pri 30-35 stopinjah

je to primerno za dopust ali ne naj vsak sam presodi.

Slovenske agencije imajo drage aranžmaje. Če se vam ni problem zapeljati do Graza, Salzburga, Dunaja itd. pa lahko dobite zelo ugodne ponudbe.

PRIPOROČAM NA Krku apartma Markovec v Malinski blizu plaža gospa prijazna primerno za otroke mi smo bili lani in bili zelo zadovovoljni ful priporočam za 10 dni smo dali 400 evrov za 4 osebe lahko pa pogledaš turistična agencija Olivari tudi ugodne cene apartmajev na Krku in Jadranu.

VDDDDD

Otoki- vsaj nekateri so bolj mirni. Recimo Ist,Dugi otok, Vis mi ni najbolj všeč…

Drugo vprašanje: Turčija julij-avgust = vročina

http://www.apartmanija.hr/apartmani/malinska/apartmani-milcetic/2702

Imaš mogoče kontakt?

No pa še jst mal glede Turčije….mi smo bli septembra v Alanyi in je blo 40 stopinj, vroče za znoret, na plaži je blo treba po mivki lavfat do morja 🙂 Drgač pa je Alanya zakon!!!! Vodič nam je rekel, da so julija izmerili 62 stopinj, uuhhh :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close