Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice KAM NA DOPUST – MORJE (HRVAŠKA)

KAM NA DOPUST – MORJE (HRVAŠKA)

Hej!

A bi lahko kdo pomagal oz. predlagal kam na dopust v poletnem času? Mal predlagajte, kje vam je bilo všeč…. gremo pa dve družine z otroki 🙂

hvala

Ugljan …………….. najlepši otok na Hrvaškem …

hja fejn bi bilo, da bi linke zraven popali:)

Men tud Ugljan. Zelen in miren, za nekatere preveč miren otok.

pa dajte konkretno kaj napisat, ugljan je precej velikmin vsepovsod siguren ni tako super:(

Meni je všeč Komiža na Visu, enkratna je.
Vsekakor predlagam Dalmacijo

BRELA – APARTMAJI MAČEK. KRASNO, NAD LEPO PLAŽO, SPREHAJALNA POT OB MORJU DO CENTRA BRELE. TRGOVINA V NEPOSREDNI BLIŽINI. NAM JE VŠEČ, GREMO LETOS SPET. LASTNICA GOVORI SLOVENSKO, JE SLOVENKA.

janko jan, a je kje kakšna senca da se skriješ soncu, kakšna je plaža, a imajo kaj za otroke….?

Hiša in okolica je lepa, klima, balkoni, tende. Vsi balkoni imajo lep pogled na morje. Na plaži je nekaj sence od borovcev, najbolje je imeti kakšen sončnik. Imam tri otroke (7,4 in 1 leto) pa je bila za vse super plaža. Poglej si na njihovo internetno stran. Mi smo zadnji teden v predsezoni plačali 50e/dan, kar se mi zdi za Dalmacijo zelo ugodno in z avtom se ne rabiš nikamor vozit. Brela je čudovita, bili smo že vsepovsod, pa mi je tam najlepše.
Na tej plaži ni ničesar za otroke, se pa pripelje čoln z sadjem dvakrat na dan, lahko kupiš hladno. Mi nismo pogrešali ničesar.
Čao!

Ugljan?!!! Nikoli več,saj sem znorela zaradi komarjev.

Ugljan – absolutno NE!!!!

Nikar ne hodite na Ugljan!!!!
Pojdite raje kam drugam. Da bomo imeli še bolj mir! :))))))

Saj drugega pa tam tako ni. :)))))

Janko jan tale Brela zgleda res luštno, a pa je res 10 minut do centra?

Bi rekla, da mal več kot 10 minut, recimo 20. Mi smo hodili vsak večer na sprehod do centra in je to z vozičkom potekalo lepo počasi. Čisto ob morju poteka betonska široka pot. Brela je čudovita, z eno mogoče motečo stvarjo. Brela se razteza po hribu, vse je na hribu, kamor hočeš moraš gor ali dol. Mi smo se hitro navadili, ker nismo zakomplicirani, tistih nekaj stopnic sva z možem voziček dvignila pa je blo.
Čao!

janko jan hvala za informacije, sem že poslala povpraševanje ;-))

Tuid jaz se zanimam za apartmaje pri go. Marti. Zanima me pa naslednje kako je s parkiranjem avta. Gospa je rekla, da je parking oddaljen 100m od same hiše. Kje ste imeli parkirano svoje vozilo, je varno ?. Kako pa zgleda sama plaža. Je gužva. Hvala za še kakšno koristrno informacijo.

Še en glas za Brelo. Bili lani in letosse vračamo. Nastanjeni smo v centru Brel, ki se imenuje Soline. Plaža je čudovita, drobni kamenčki, nad plažo (1/3 plaže) so veliki borovci. Taka je večina plaž v Breli, ki se razteza 8 km ob obali. Vzdolž obale je urejena betonirana sprehajalna pot, ki te pripelje vse do Baške vode, ki je malo večji kraj. Pazljiva moraš biti pri izbiri apartmaja, da je res blizu morja. 100 m se sliši malo, je pa to lahko v strm breg ali pa so stopnice.

Živi in pusti živeti

Ja, res je oddaljen 100m od hiše po bregu navzgor. Nam je bilo to čudno, ampak, ko smo se razpakirali smo avto odpeljali na parking in avta nismo več veliko uporabljali. Parkirišče je ograjeno in pokrito.
Res nekatere to lahko moti, nas pač ne.

Na plaži nismo imeli posebne gužve, ker na to plažo pridejo samo gostje iz bližnjih hiš, apartmajev.

Še ena fotka

Živi in pusti živeti

Pa še ena

Živi in pusti živeti

Gretka

lahko zaupaš kje je ta apartma (naslov, interneta stran)

Živi in pusti živeti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close