kam na djerbo
Zdravo
Mi smo bili lani v Vici djerba resortu in lahko rečem , da ni bil pritirano drag pa tudi hrana je bila super – zraven sva imela 6 mesečnega dojenčka in 3 letno punčko, ki je jedla hrano v hotelu – vse od a do ž in nismo imeli nobenih težav. Mislim, da je tako samo s hrano problem na djerbi, vem da so se kolegi ki so bili v nekem drugem hotelu mislim da Abir – zastrupili s hrano.
LP
Bila sem v hotelu Vincci Alkantara Thalassa – hotel čudovit, hrana še bolj. Edino plaža mi ni bila ravno najbolj po godu. Baje je v turistični coni Houmt Souk plaža lepša. saj ne, da ni bilo lepo, ampak …morje je zeloooo dolgo zelooo plitvo. Priporočam ti, da gresta v hotel, ki ima (velik) bazen, kajti morje je pretoplo. Vsaj meni – kot v toplicah (bila pa sem septembra!!). Drugače pa … o Djerbi je bilo že toliko napisanega …
Aja, upam da vročino dobro prenašata. Jaz sem imela rezerviran termin v juliju pa je potem nekaj vmes prišlo in sem šla sredi septembra. Sonce je ful vroče, ampak se da zdržat (pod senčnikom). Ko pa smo bili na izletu v Douzu (sahara) pa … meni je bilo tako vroče, da sem mislila, da bom šla kar nazaj na avtobus. Sicer se navadiš, ampak vseeno. Sploh si ne upam pomisliti, kako je šele poleti.
LP
oj,
jest sem bila lani v hotelu sidi slim.. nekateri so ga zelo skritizirali, toda meni in moji družbi je popolnoma ustrezal.. hotel v bistvu ni hotel kot standardni hotel, ampak so bungalovčki.. sobe res niso nekaj posebnega, toda kdo pa na dopustu preživi veliko časa v hotelski sobi. kot verjetno vsi hoteli na djerbi ima tudi ta svoje animatorje, ki skrbijo, da tekom dneva ni dolgčas.. poskrbijo tudi za večerni program.. seveda imajo tudi disko..
drugače pa na djerbi se splača it pogledat krokodiljo farmo, izpustiti ne smeš izleta z gusarji (na en otok z ladijo), nekoliko dražji izlet je v saharo, vendar je fuuuullll dobr.. pa njihove tržnice.. in še..
je pa res vroče.. njihovi termometri so narejeni takole: 0-30: cold; 30-45- normal; 45+ hot..
lp, b.
ola.
tudi jaz sem bila s fantom v hotelu sidi slim-super…bungalovčki so res nekaj posebenega, hrana je super, da o personalu sploh ne govorim. Glede izletov je pa očitno zelo različno, saj smo mi na onem v saharo ves čas samo “furjali” okoli.Drugače sva pa midva spoznala enega domačina, ki naju je cel teden vozil okoli po Djerbi tako, da je sva spoznala deželo iz prve roke (okolica, ljudje, podeželje-tam so ljudje tako prijazni, da ne moreš verjet da so iz tega planeta). Tako, da priporočam, da če spoznate kakega domačina ne biti preveč skeptična, čeprav previdnost seveda ni odveč.
Wish you all the best,
Urša
vtipkas Djerba mellita in vidis kaksne so trenutne temperature. Morje je pa pretoplo. kot v toplicah – vsaj poleti in jeseni.
Mi smo bili oktobra v hotelu Sidi slim in smo bili res zadovoljni, predvsem zaradi dobre večerne animacije, prijaznega osebja in (kljub trem zvezdicam) pestri izbiri hrane. Kar se pa tiče zastrupitev: mal težko verjamem, da je prišlo do resnih zdravstvenih težav, najbrž je bilo bolj v obliki “en dan skoz na wc-ju pa je bolje”. Ker moja starša sta bila lani poleti v Vinci resort (4 zvezdice), pa sta tud fasala mal prebavnih težav. Drugače pa se jima je zdel Sidi slim zaradi animacije, osebja in cene boljši kot Vinci.
Forum je zaprt za komentiranje.