Najdi forum

Kam na Djerbi ?

Lansko leto sem dopustoval v Hammametu, v hotelu Le Khalife 3*. in bil sem zelo zadovoljen, še posebej s hrano in animatorji, ki so zvečer pripravljali res neverjetne šove, tako da si skoraj počil od smeha. Letos pa nameravam obiskati Djerbo, pa ne vem, v kateri hotel iti. Meni zadošča že rank s 3*, pa važno je da je dobro poskrbljeno za animacijo in da je hrana vsaj tako okusna kot v Le Khalifu 😉 malo opišite svoje izkušnje na teh počitnicah, pa ne pozabiti na to, kako je kaj poskrbljeno za fakutaltivne izlete, ker mi celodnevno poležavanje na plaži ne ustreza preveč 😉

več boš zvedu na siolovem forumu pod rubriko potovanja in je za Djerbo napisanga ogromno
lp

Tukaj se najde kaj zanimivega in idej

http://med.over.net/forum5/search.php?208,search=Djerba,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL

MIDVA SVA LETOS BILA V VINCI DJERBA RESORT HOTELU NA DJERBI.
ZELO LEP,UREJEN,ČIST HOTEL,S PRIJAZNIM OSEBJEM,ANIMACIJO ZA ODRASLE,TER ZA OTROKE PRIJAZEN HOTEL,Z ŠE BOLJŠO ANIMACIJO,IN PREDVSEM ZELO,ZELO VELIKIM BAZENOM,TER DOBRO HRANO.
POJDITE TJA,NE BO VAM ŽAL.
L.P.

Hvala za nasvet, jaz bom drugo leto točno tja šla :-))
Lp.

Živjo,

Tudi jaz in moja punca sva bila v Vinci Djerba Resort. Res vrhunski hotel, z zelo dobro hrano (lokalno in evropsko) in veliko stvarmi za početi. V okviru hotela je odbojkarsko igrišče, nogometno igrišče, tenis igrišče, prostor kjer streljaš z lokom (te naučijo), Pokrita terasa, kjer vsak dan učijo njihove lokalne plese, vodna aerobika, namizni tenis. Zelo lep prostor tudi za otroke, ki imajo svoj bazen, igrala, in svojo otroško restavracijo. Brez težav lahko ješ sadje, zelenjavo, in piješ njihove koktalje z ledom. Izredno prijazni animatorji. 1x na teden naredijo tudi tržnico v hotelu, vsak večer podelijo diplome najboljšim v turnirjih v odbojki, nogometu.. pred tunizijskimi večeri z njihovimi lokalnimi plesnimi skupinami. Imajo tudi kotiček kjer se zastonj kadi šiša in pije čaj. Sobe so izredno lepe in čiste. Hotel ni čisto ob obali vendar ni problem – ima lastno plažo z AI barom, in vlakec ki vseskozi vozi tja. Midva sva se kar sprehodila cca. 5min. Priporočam ogled krokodilje farme, enodnevni izlet v puščavo, in otok flamingov z gusarsko ladjo – kjer imajo tunizijci gusarja, ki govori slovensko in ve več o slovenji kot vi – zelo zabavno. Priporočam, čista desetka.

LP
Matjaž

s katero agencijo ste pa dopustovali v tem hotelu?

Hvala

Najprej za koliko denarja, koliko oseb, koliko časa ???

hej tudi mi gremo tja oktobra, hvala za vse te izčrpne infornmacije. koliko pa stenejo še vsi ti dodatni izleti pa za otroke…
hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close