Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam letos spomladi?

kam letos spomladi?

Pozdravljeni!
Sem študentka, prav tako tudi moj fant, letos aprila, maja ali junija pa bi rada kam odpotovala. Na voljo imava oz. še bova imela vsak 100.000 sit (največ 20.000 sit na osebo več) in neomejeno časa za potovanje. Oba naju zanima predvsem nerazvit svet (predvsem s finančnega vidika), vendar pa moj dragi najraje ne bi šel nikamor na lasto pest! On je bolj ziher, zato bi rad, da greva preko t. agencije. Kaj nama priporočate? Kam se najbolj splača it tak čas? Lani sva bila na Džerbi, letos premišljujeva o Turčiji ali Egiptu, tudi Kanarski otoki, dopade pa se nama tudi Dominikanska republika, vendar je zaenkrat cenovno neugodna za naju (ker se gre večinoma za 2 tedna- drugače ni draga!). Drugače ni pomembno, katera kultura, kje na tem Svetu je ta država oz. kraj… Pomembno je, da se da kopat, da je toplo in da se da relativno poceni prek pridt, pa po možnosti še velik videt.
Vsak predlog bo prišel prav. Ni se potrebno razpisat o vsem, samo državo mi, prosim, napišite.
Hvala!
Petra

Glede na način potovanja in denarno omejenost vama predlagam, tako kot si že rekla, Turčijo ali Egipt. Pod palmam se da ležat, za gledat je pa tut dost, če vama načeloma potovanje preko agencije odgovarja.
Pa lepo se mejta, kjerkol že!
Anka

Ja, se mi zdi, da bova kr v kakšno Turčijo zavila! 😉
Hvala za odgovor!
5ra

Ali gresta vidva na počitnice ali na potovanje?
Če gresta na počitnice (sončit) je po moje najbolje s kakšno agencijo! Pa še to je vseeno kam, samo da je poceni!
Turčija je kar dobra izbira, tudi cenovno. Pa še ljudje so manj tečni kot v Egiptu!

potovanje.
leživa lahko doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close