Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam letos na smučanje

kam letos na smučanje

Cca 10 let hodimo januarja z družino na smučanje v Italijo. Letos, pa bi radi odšli kam drugam oziroma smo imeli v mislih Avstrijo. Morda kakšen nasvet kam se splača, kaj vam je bilo všeč, kakšne so proge, naprave….?
Hvala.

Val d Isere Francija oh in sploh.

micka

Val thorens – Francija. Nam je fino, ker stanuješ praktično na smučišču in ni tistega vlačenja opreme. Prog več kot dovolj, tako za otroke kot za zahtevnejše smučarje. Je pa daleč…

Kje se pa vi smučali v Italiji in kako tam zgleda?

Lp, M

Val Gardena oziroma Dolomiti, Vseh prog nismo v 10 letih presmučali toliko jih je. Naprave so v večini 2, 4 in 6 sede ter jajčki in gondule. Je pa res, da so aprtmaji bili malo stran od smučišča in smo se ponavadi vozili z avtomobilom. Sicer to niti ne predstavlja kak problem, se mi pa letos zdi, da so cene apartmajev zelo zasolili.
Francija nam je res predaleč tako da pride v poštev ali spet Italija (po številu prog in naprav so baje daleč najboljši) ali Avstrija ki je bližja res, da imajo manj prog, vendar pa ponujajo slovensko šolo smučanja za otroke.

Nikamor, ne smučam pa niti denarja ni!

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Mi gremo v Italijo (letos Folgarida), s ski funom, imajo slovensko smučarsko šolo
http://www.skifun.si/smucanje-druzine.htm

Midva greva spet v Bad Kleinkircheim, čisto dovolj prog, pa še čisto blizu je 🙂 Je pa res, da imajo nekaj relativno starih sedežnic.

Greva pa zmeraj drugi ali pa tretji teden januarja, ko je s tedensko ski karto še prost vstop v terme.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close