Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam julija za 1000€?

Kam julija za 1000€?

Imam fraj cel julij, a sem žal omejena na dobrih 1000€.
Ima kdo kak predlog, kam? Seveda bi rada nekam izven EU, kjer je država poceni, se sorazmeroma lahko potuje in bi z mojim finančnim minimumom prišla skozi..
Bila sem že v Indiji, Turčiji, Maroku, Egiptu, Siriji, Jordaniji.
Razmišljala sem o JV Aziji (Laos, Vietnam,..), a je takrat deževna doba in bi to koristila raje enkrat pozimi.. Indonezija ne bi finančno šla skozi..
Kakšen predlog?

in za kuk cajta

Jaz bi sicer predlagal vandranje po Polhograjskih dolomitih in Skofjeloskem hribovju.

No ja, za nekatere je zadeva nekaj vredna le, ce je par tauzent km za letat po luftu. Kdovezakaj sicer; a o tem najbrz nihce ne razmislja.

Imam obcutek sicer, da danes generacije brezglavo potujejo, da bi ubezali pred samim sabo, se obdajajo s hrupom, da bi ubezali stvarem, ki jih prinasa tisina…

laurusnobilis , nekaj tišine pred teboj bi se nam zelo prileglo !!!

Ja očitno laurus še nisi nikjer potoval, ker drugače bi vedel zakaj!

Levstik je na ( pes) popotovanju od Litije do Cateza ocitno vec dozivel kot vecina teh novodobnih popotnikov, ki prefrcijo pol sveta. Potem pa o vsem tem potovanju ne vejo nicesar pametnega povedat. Avanturisticni popotniki se vcasih nekaj, ampak o tistih, ki vzamejo all inclusive v hotelih kake “esksotike” imam pa res obcutek, da razen slame ni v glavi nic. ( Poglejte npr. poste raznih obiskovalcev Al Mouradi Club Salima v ilustracijo)

laurus… očitno tvoj nivo zafrustriranosti dosega kritične meje, če ne bi mižal in se delal tupega ob prebiranju raznih opisov dogajanja v tvoji “eksotiki” ne bi klobasal… žal mi je, da si velik del tega ne more privoščit… na žalost…

laurus posplošuješ oziroma sklepaš po sebi, če ti iz dopusta nič ne odneseš še ne pomeni da smo vsi enaki. ure in ure ti lahko razlagam od prepotovanih držav, vendar verjetno ne bi dojel kaj ti govorim…

Ejla. Če si skromna bo jurja povsod dost. Vzam avijon samo letalsko karto kje v last minute varianti…prek neta pa rezerviraj kako sobo al pa hostel. Dons k mamo internet, praktično ni nič neznanega.
Drgač pa eni tud tko delajo, da se s kufrom kr zapelejo v Munchen na letališče…mal posedijo in spremljajo objave. Ko ostane kak zic v avijonu frej, javijo in tako dobiš šokantno poceni dopust, sam da zafilajo avijon…sam morš bit pa pripravljen na vse možne destinacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close