kam jest v BTCju?
za jest so restavracije na vrhu v city parku, pa pod kolosejem je ena s testeninami, pa ne vem točno, kako se reče. Mi gremo od teh restavracij ponavadi kar v sparovo na vrhu city parka – je čist užitno, ful izbire, pa ni tko drago. bili smo edino še v tej pod Kolosejem že nekaj časa nazaj, pa se mi je zdelo predvsem blazno drago.
Al Capone je še boljši v MB Evroparku. Vsaj kar se tiče testenin. 🙂 Sicer sta pa v CP dobri še mehiška in pivnica (tukaj imajo menije po dnevih), sicer pa “čez cesto” od CP najboljši čevapi v mestu (priporočam špikane + šobsko solato) pri Napoliju.
LP
Tista v Koloseju se imenuje Subito, kar (vsaj zdi se mi) pomeni TAKOJ. Midva z možem sva enkrat čakala kot pri norcih, pa ni bilo nikogar blizu. Ob tem, da ni bilo nobene gneče. Tako da sva se spokala in šla drugam. Al Capone ima dobre pizze, v Sparovi restavraciji se mi pa zdi, da ima vsa hrana enak okus in vonj. Smo nekajkrat poskusili, pa se nam je uprlo. Me pa mika tista pivnica ob prehodu na parkirišče – a je kdo že jedel tam? Kakšne so vaše izkušnje?
Forum je zaprt za komentiranje.