Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kam je izginila novica na RTVSLO o smrti 20 letnice po cepljenju?

Kam je izginila novica na RTVSLO o smrti 20 letnice po cepljenju?

Na prvi strani novica o smrti 20 letnice po cepljenju v UKC in sedaj kar zginila iz strani. Kdo naroči umik tega?

Kaj pa o smrti nosečnice par dni po cepljenju, doma že ima štiri otroke? Tudi nič?

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/neuradno-v-ukc-ju-ljubljana-je-zaradi-mozganske-kapi-dva-tedna-po-cepljenju-umrla-20-letnica/595562

Saj je še. Je pa zanimivo, da imajo v ZDA okoli 40 smrtnih primerov na milijon cepljenih, EMA ima tudi nekaj podobnega prijav, pri nas pa naj bi bil to šele drugi primer na milijon? Moralo bi jih biti okoli 40, ali pa enkrat za spremembo mi na vzhodu dobivamo boljšo robo kot zahodnjaki?

Drugi primer v Sloveniji.   Zaradi korone jih je umrlo neprimerno vec.

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 28.09.2021 ob 17:26

Drugi primer v Sloveniji.   Zaradi korone jih je umrlo neprimerno vec.

Ni potrjeno. 90% vseh umrlih je “umrlo zaradi korone”. To je samo za naivneže.

Da seveda, ker tako odkrito poročajo o stranskih učinkih. V ZDA zaradi cepiva proti covidu umrlo več kot 7600 ljudi, zaradi vseh ostalih cepiv skupaj pa v zadnjih desetih letih 1500 – petkrat manj. S tem, da se zelo veliko Američanov cepi proti gripi, kaj šele vse drugo.

Sem že takrat, ko se je začel ta genocid s tem zvarkom, povedal, da jih bo več umrlo od tega “cepiva”, kot jih bi naj umrlo od covida.

Pa so se nekateri smejali iz mene.

Odgovor na objavo uporabnika
robi445, 28.09.2021 ob 17:45

Sem že takrat, ko se je začel ta genocid s tem zvarkom, povedal, da jih bo več umrlo od tega “cepiva”, kot jih bi naj umrlo od covida.

Pa so se nekateri smejali iz mene.

Ampak vseeno boli, da si imel prav!

Torej je pri nas umrlo skoraj 5k ljudi po cepljenju?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close