Kam je izginil Vagabund?
Barca? Ti ne moreš preboleti. Ubogo bitje.
[/quote]
Močna brca v temo!
Njen čas tu je bil drug čas kot pa je moj, jaz sem ta forum odkrila manj kot 2 leti nazaj.
Sem pa pobrskala, kdo je ona, brala teme, kjer je sodelovala, ker se je jo večkrat omenjalo, še v povezavi ravno z Vagabundom. Tudi tisto njegovo hvalisanje sem večkrat zasledila, tako njegovo kot od koga, ki je kaj od tega skopiral.
Sicer pa kdo pa si ti, da bi ti pravzaprav morala polagati račune? Tudi če bi bila Barca, kaj potem? Lahko bi tudi napisala, da sem. Pa kaj potem? Lahko pa bi te samo ignorirala, nič odgovorila in ti pustila, da misliš svoje, jaz pa bi kljub temu poznala resnico.
Močna brca v temo!
Njen čas tu je bil drug čas kot pa je moj, jaz sem ta forum odkrila manj kot 2 leti nazaj.
Sem pa pobrskala, kdo je ona, brala teme, kjer je sodelovala, ker se je jo večkrat omenjalo, še v povezavi ravno z Vagabundom. Tudi tisto njegovo hvalisanje sem večkrat zasledila, tako njegovo kot od koga, ki je kaj od tega skopiral.
Sicer pa kdo pa si ti, da bi ti pravzaprav morala polagati račune? Tudi če bi bila Barca, kaj potem? Lahko bi tudi napisala, da sem. Pa kaj potem? Lahko pa bi te samo ignorirala, nič odgovorila in ti pustila, da misliš svoje, jaz pa bi kljub temu poznala resnico.
[/quote]
a se ti kje zdraviš zaradi te obsedenosti z njim pa temi kurchevimi linki? O.M.G
Močna brca v temo!
[/quote]
Nisi ne:-), samo pogreje te.
a se ti kje zdraviš zaradi te obsedenosti z njim pa temi kurchevimi linki? O.M.G
[/quote]
Imaš vso pravico misliti svoje, nimaš pa pravice postavljati medicinskih diagnoz na osnovi parih stavkov, tudi zgrešenih domnev o nekih linkih. Kje jih vidiš v mojem pisanju?
Misli še naprej po svoje, jaz pa vem svojo resnico.
Imaš vso pravico misliti svoje, nimaš pa pravice postavljati medicinskih diagnoz na osnovi parih stavkov, tudi zgrešenih domnev o nekih linkih. Kje jih vidiš v mojem pisanju?
Misli še naprej po svoje, jaz pa vem svojo resnico.
[/quote]
Tvoja obsedenost z vago je že patološka. Kaj pametnejšega počni kot vlači stare zamere na plano.
Nobody cares!
Tvoja obsedenost z vago je že patološka. Kaj pametnejšega počni kot vlači stare zamere na plano.
Nobody cares!
[/quote]
Ni moja obsedenost, le moja domneva, zakaj ga trenutno, vsaj prijavljenega, ni.
Se je enako zgodilo že nekajkrat, tako da kot je videti, nisem edina, ki sumi ta razlog, zakaj naenkrat izgine pa se čez nekaj časa spet pojavi.
Ene ste pa res počene do kraja. Ubadate se z neznanci.
Pa kaj vas briga kje je Vagabund in ali ima še kak nik ali ne.
Ene pa očitno vodite tabelice o uporabnikih. O ljudeh, ki jih ne poznate.
MOraš biti pa res bolan, da seciraš nekoga, ki ga ne poznaš, nekoga, ki lahko piše kar če. Potem pa ena zboljena ribica to analizira.
Vagabund se pa vam reži.
Ribica, vzemi kako zdravilo, da ne boš obsedena z anonimneži.
Forum je zaprt za komentiranje.