Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam je izginil Kokoši?

Kam je izginil Kokoši?

Žal ga ni več med nami živimi. Odšel je na drugo stran, nazaj v Jugoslavijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin292, 22.10.2021 ob 07:41

Ker mi dovolijo objavljanje se drugi forumaši umikajo.

ha ha ha 😉

upam da pride nazaj, 22.10.2021 ob 08:21

Pomoje ga je pregnala tista psihična neuravnovešenka, ki ga je stalno napadala s svojimi psiho forami. On je odšel, ona pa visi tukaj, saj lastnega živlenja gotovo nima.

To misliš tisto, ki si deca ne more dobiti? Nazadnje sta se fajtala glede tega, potem je zginu. Tista je bila totalka zafustrirana, užas od ženske, Tedne, mesce je butala svoje psihoze tukaj.

slepi ko troti, 22.10.2021 ob 08:23

Mar ne vidite na obeh straneh ekrana njegovo sliko v oglasu našasuperhrana.si?

kokošja juhica?

hfgkju, 22.10.2021 ob 16:53

To misliš tisto, ki si deca ne more dobiti? Nazadnje sta se fajtala glede tega, potem je zginu. Tista je bila totalka zafustrirana, užas od ženske, Tedne, mesce je butala svoje psihoze tukaj.

Vsaj dolgčas ni bilo.

Mimi515, 22.10.2021 ob 09:20

Markec959, 22.10.2021 ob 09:11

Morda bi mogli o tem vprašati vedeževalko?

Samo res. A lahko kdo v karte pogleda kje je?

Res me zanima. Če kdo zna brati iz kart naj pogleda vanje in napiše kaj je ugotovil.

Mimi757, 22.10.2021 ob 19:01

Res me zanima. Če kdo zna brati iz kart naj pogleda vanje in napiše kaj je ugotovil.

V kurniku

Mogoče pa s “tisto” misli teto lisico? V kurnik je vdrla in so se kokoši razbežale. Zdaj pa blokirajo in svinjajo druge forume.

Popay npr, 22.10.2021 ob 12:34

CrazY FroG ?, 22.10.2021 ob 09:18

Popay npr, 22.10.2021 ob 08:55

hehe, pa res,  a se ne reče v tem primeru slepi kot kure…

Je pa res, da je bil tip vsak dan prisoten tukaj ampak na starem forumi pa noben ni pisal tako kot on, prvič sem ga videl na tem forumu, ker je bil res hiper aktiven in preprosto ne moreš, da ga ne vidiš..  Je bil pa to en zelo iskren model, ki se je orng  poglabljal v teme v katerih je sodeloval in vidno prizadet, ko je s(d)s greznica od ljudi odpirala teme o bivši jugi za pljuvanje po njej in ljudeh, je pa jugo tud preveč idealiziral.. , njegova istospolna usmerjenost je pa pač njegova stvar, jst sem itak mislil, da so te jebe samo zajebancija ampak vidim, da se grejo eni kar zares te zadeve v zadnjih časih, jebi ga, če jim je ok., naj uživajo.

Mater si se potrudu spisat? js pa sploh nism opazla, da ga ni. Pa ga mam tud rada jaooo??? oprosti prjatelj, kje si?

sej, ti si tud uganka. Nobena s takim stilom pisanja, ki je pa mimogrede zelo pozitiven, zabaven in osvežilen za ta novi, dolgočasni forum ni bila na starem forumu., Kar tako naprej, pa mogoče tud ta forum pride na pozitiven nivo starega foruma.

☺️?

pojela ga lisica.

pederčina, 23.10.2021 ob 09:01

pojela ga lisica.

Morda le eno izmed kokoši. Glede na uporabo množine lahko predvidevamo, da je več teh kokoši. Ostale frfotajo kot kure brez glave naokoli, a pot do tega foruma zagotovo ne bodo več našle. Verjetno svinjajo po drugih forumih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close