Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kam iti na ples, če si sam?

kam iti na ples, če si sam?

Iščem soplesalko za tečaj družabnih plesov, ki se začenjajo ta teden, jaz sem srednjih let (ne smem povedat), 170cm, vitek, Celjan; priporočilo: ti pa bodi srednjih let (25-55),vitke ali srednje postave. do 170cm, Celje, ali okolica, kontakt, funky012345@gmail.com, 051 880 108,
Celje, 19.1.2011, LP

Iščem soplesalko za tečaj družabnih plesov, ki se začenjajo ta teden, jaz sem srednjih let (ne smem povedat), 170cm, vitek, Celjan; priporočilo: ti pa bodi srednjih let (25-55),vitke ali srednje postave. do 170cm, Celje, ali okolica, kontakt, funky012345@gmail.com, 051 880 108,
Celje, 19.1.2011, LP

Tak ples je salsa.

Veliko žensk pride samih.

Več info pa poišči in izberi plesno šolo.

Punce.

Če je tu kaka, ki bi rada zaplesala in se ji ne da it sama na ples, naj mi pošlje e-mail na

kosek@volja.net

Jaz sicer znam plesat, če je pa kakšna, ki ne zna najbolje, pa se tudi rad potrudim, da ji pokažem kakšne korake ali plesne slike za katerikoli ples.

Če boš na e-mail napisala tudi svoj GSM, se lahko zmenva še za danes. 🙂

Danes si mi nekako ne da it sam ven, dobro je imeti s sabo plesalko za družbo in ples. 🙂

Edini pogoj je, da si visoka vsaj 163 cm.

Plešem že 8let vse latino in standard plese.Plešem zelo rada in lepo.Pa naj se javi tisti,ki bi odšel z menoj,jaz ga ne najdem.

Če bi želel kdo plesati,jaz znam zelo dobro.

Draga moja Darija koliko so stara .
Zelo te bi rad spoznav na plesu da bi skupaj plesala .
Zato te prosim za prvi ples ljubezni .

Najbolje je iti na ples tam kjer je veliko izbire za ples .

Zelo bi rad spoznal plesalko za ples .
Zato bom zelo vesel ter ponosen če se bo name zaljubila kakšna plesalka .

Velikokrat sem bil na plesu vendar nimam prave sreče zelo rad bi spoznal takšno dekle ki bo sama brez plesalca .

Lahko greš na ples na kakšno zavbavo samo najpreje se lepo napravi in nadišavi .
Tam je veliko plesalcev ki so sami ter iščejo plesalke za ples .
Mogoče te bo prosil kakšni primerni moški za ples .
Vendar ne smeš se braniti na plešišče .
Če vidiš da je fant pijanj ga upozori da naj bo nezen do tebe .

Tudi jaz bi rada zaplesala.
Sem brez plesalca. Jože, a si še brez plesalke?

Tole, kar so omenjali na prejšnji strani glede Fredija, je bojda še vedno aktualno .
Včasih je bila aktualna Festivalna, potem pa dance Bellevue, da si še malo po svoje odmigal, pa tudi več proste izbire je bilo, če si želel le migati pri plesu.

Malo poglejte, če odtipkate “plesni večeri”, vam bo vrglo ven kup izborov.

Že, že da se vse najde na spletu. Družbo za plesat pa še vedno težko. Vesela bom kakšnega kontakta: spela193@gmail.com pa lep plesni večer vsem ki se boste danes zavrteli!

Prebiram tole in mi ni jasno, kam hodite plesat. Sama nisem plesala vsaj že 10 let, včasih pa sem bila na plesišču pečena. Ne bom rekla, da obvladam, malo potrpljenja bo v začetku morda treba, a sem prepričana, da bo steklo, saj noge ne pozabijo.
Če se najde kaki plesalec (sem vitka, visoka 170 cm, samska, 47 let), ki bi tudi rad plesal in nima s kom, naj se mi javi, da se dogovoriva.
Drugače pa bi bila tudi vesela, če dobim kaki predlog, kam naj grem, da ne bom razočarana.

kontakt: basina47@gmail.com

To ti bo pa povedal gospod JOŽE OBLAK.

Jas iščem po zavbavah zelo pošteno dekle za ples .
Velikokrar me kakšna plesalka reče da ima že fanta za ples .
Zato vprašam punce kam naj grem da bi spoznal lepo in pametno plesalko .

Če si sam greš lahko na veselico tam je polno ljudi da boš dobil par .
Vendar če si fant si ugleduj punce ki so lepe in našminkana .
Ko vidiš dekleta ki se družijo pojdi do njih in se izberi eno dekle za prvi ples steboj .

Lahko greš na morje tam se podnevi sončiš ter se ogleduješ fante ki so brez punc .
Zvečer se pa lepo oblečeš in nadišaviš ter pojdi na zavbavo tam kjer imajo živo glazbo tam boš zagotovo spoznala kakšnega plesalca za ples .
Vendar moraš biti res zgovorna ter pogumna .

Za sprehod bi slo, za ples malo bolj nerodno,tezava v hrbtenici

Draga kolegica ali te lahko povabim na veselico kjer bova skupaj plesala .
Zelo bom vesel da se bi spoznala z menoj .
Upam da boš rasnično lepa .

Če imaš težavo z hrtenico greva pa lahko na sprehod tam se bi držala nezno za roki ali objeta v objemu ljubezni najnih src .

Jas bi šel zelo rad na ples če ima kakšno dekle še brez fanta naj mi pove zelo rad bi sel z tisto .
Naučila se bova lahko rečem lepo plesati .
Zato punce pozor jas vas iščem če je katera zato da me spozna naj se javi .

Živjo.jst bi tudi šel na plesni tečaj v posavju.a nimam soplesalke 😋

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close