Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kam iti na ples, če si sam?

kam iti na ples, če si sam?

pozdravljeni,

strašno rada plešem, vendar nimam plesalca.
Berem, da so plesi, vendar vem, da na te plese sicer lahko greš tudi sam, ampak ni prav veliko možnosti, da tudi plešeš, ker vsakdo pride s svojim parom.
Včasih grem v Festivalno dvorano v Ljubljani, vendar je tudi tam vedno manj prostih plesalcev.

Ali kdo ve, če se še kje dogajajo plesi, kamor greš lahko sam in se nadejaš, da boš plesal?
Živim na obrobju Ljubljane

lep pozdrav

jaz te peljem na kakšen ples v festivalno, ali pa kam kjer vrtijo (igrajo) pravo plesno glasbo, samo pod pogojem da res znaš plesat, ne samo tko mal.

ja dobr vprašanje ,,,,,,, ampak če si sama boš ziher najdla plesalca in se dobr naplesala, če greš kakšno soboto na Zadobravško 88, kjer ima prostore plesni klub Fredi. Tam lahko plešeš vsako soboto, pa živa glasba je. Nekaj je treba odštet za vstopnino, ampak je kulllllll, se splača, če rada plešeš. Jest grem kar večkrat tja, pa tud kolegice hodijo in vedno se naplešemo

tale DAMAKIBIPLESALA po moje sploh ne zna plesat, ona bi sam tkole mal cigu-migu okrog kakšnega šanka, da bi jo pol kdo domov peljal.Takih “dam” je na stotine, da bi šle pa na kakšen plesni tečaj ji pa ne kapne, plesala pa bi-Plesat je treba znati, sicer se temu ne reče ples, ampak kr neki !

no veš kaj TUDIJAZ, jaz pa vseen mislim, da je dost takih, ki znajo plesat, pa če nimajo plesalca pa res ne morejo kar same na ples, kamor pridejo vsi v parih …… se ti ne zdi, da bi takrat pomislil , da taka damica išče nekaj drugega pa čeprav bi si želela samo zaplesat????
Plesni tečaj pa tud nič ne nuca, če nimaš plesalca. Da bi plesala pa z žensko????????? Ja dej no, sej nismo na veselici…..
Zato pravim tam na Zadobrovški lahko pridemo tudi same, seveda pa tudi plesalci hihihihihihi

no DAMAKIBIPLESALA si se odpravla v soboto na ples, te je mogoče celo TUDIJAZ odpeljal
hmmmmm vsi bi nekaj, potem ko jim daš idejo, pa utihnejo
no mogoče sta se pa oba imela prijetno …… me veseli, če je tako

PA KONKRETNA PONUDBA

V petek je nekje v Lj ples.
Če se mi želi katera pridružit, naj pusti EMAIL.

Dobra družba je zagotovljena.

Plesalec

PS. seveda se pričakuje vsaj osnovno znanje plesa.

osnovno znanje plesa je seveda nujno potrebno…..no, tukaj se pa vse neha.
Jaz seveda ne bi plesal kar nekaj , tudi če je dama ki rada pleše.
Ni mi pa jasno, kako ve, da rada pleše, če sploh ne zna.

Pozdravljeni,

torej, da vas obvestim:
sem se odločila, da grem na Zadobrovško pogledat. Saj je bilo treba zbrat malo poguma, ker sem šla sama, ampak mi ni žal. Že pri vhodu sem naletela na prijazne ljudi, ki so me takoj povabili medse v svojo družbico. Tam se plesat začne takoj na začetku, takoj je polno plesišče. In ženske imamo to možnost, da je večkrat v večeru damenval in si lahko izbereš plesalca. Sicer sem kdaj zamudila, ampak bom šla v soboto spet, je prav fajn.

S TUDIJAZ-em se nisem dogovorila, ker me je kar takoj označil (cigumigu itd.). A v taki družbi naj grem na ples, ali kaj?

Sicer pa – pridite še drugi plesat k Frediju
(bomo imele plesalke še več izbire pri voljenju plesalcev in plesalci plesalk)

bye

Kaj pa če ne znaš plesat pa si želiš na tečaj, soplesalca pa ne najdeš?

Drugače pa ne teh plesih, ki jih omenajte: kaj se pleše? Foxtrost, discofox…?
Kaj pa se na žurih pleše? Tam še nisem videla, da bi kdo plesal recimo foxtrot, ang. valček, kaki LA plesov pa sploh ne? Je tisto kar se pleše mogoče dunajski valček?

pozdrav,

saj res, dobro vprašanje

na teh plesih pri Frediju (Zadobrovška v LJ) se plešejo vsi standardni (foxtrot, disco fox., angl.valček, dunajski valček, tango) in LA plesi ( čača, rumba, samba), skratka vse.

Malo drugače je kot na žurih, kjer se večinoma bolj nori in skače.

Aha, torej tečaji pridejo prav za te plese. Samo ne vem, če si upam poskusit. Nekaj malega znam teh plesov, samo že dolgo nisem bila na tečaju in že dolgo nisem plesala 🙁
Na te plese torej lahko prideš sam, brez soplesalca?

Glede plesov na žurih, zabavah, porokah… sem imela v mislih tisti ples, ki se pleše v parih in je sigurno nek ples, če vsi delajo iste korake (oz se trudijo delat :)). Najbolj podoben je dunajskemu valčku, ampak ni dunajski :(, kaj torej je?

žal mi je, ampak ne vem, na kakšen ples misliš. To, kaj se pleše, je odvisno od glasbe, kakšen ritem ima.

Ja, na te plese na Zadobrovški lahko prideš brez soplesalca, saj tja hodijo večinoma sami taki, tako moški kot ženske. Sem v soboto vse to izvedela.

ti, neroda, tudi pridi in se poizkusi, potem lahko pa najbrž hitro ugotoviš, ali si za tečaj ali pa mogoče sploh ne in je treba samo malo obnoviti korake.

lp

Pač ples, ki se pleše na žurih, veselicah… saj ponavdi plešejo na vso glasbo isti ples 🙂
razen tisti, ki kaj več znajo

ne vem,če si upam sama prit na ples :(, sem precej nedružabna, ne vem, če bi si znala najti soplesalca 🙁

NERODA ta ples o katerem sprašuješ je TROTL PLES-ali po moje ( a ne dama) kr neki.
Jao, tole damo pridem pa jutri pogledat, me prav zanima kako kr neki miga.

NERODA ta ples o katerem sprašuješ je TROTL PLES-ali po moje ( a ne dama) kr neki.
Jao, tole damo pridem pa jutri pogledat, me prav zanima kako kr neki miga.

Pred nekaj leti sem hodila plesat v Zadobrovo in kljub temu, da nise imela soplesalca, sem se vedno naplesala. V Zadobrovi plesno znanje ni tako zelo pomembno kot recimo v Festivalni.
Pridejo taki, ki ples res obvladajo in tudi taki, ki znajo malo slabše. Bistvo teh srečanj je v druženju. Priporočam vsem,ki jih mika, da se opogumijo.

Zdaj pa še vprašanje: Je kaj podobnega na štajerskem koncu?

Lep pozdrav

Živjo,

tudi jaz sem že bila v Zadobrovi.
V soboto je spet ples.

Jaz grem. Pridite še vi. Bomo plesali in se spoznavali ob plesnih ritmih.
Jaz grem sama, ker pač nimam stalnega plesalca, ampak tudi drugi pridejo sami.
Nč bat.

Se vidimo

Je kaj takega na celjskem koncu?
Jaz bi tudi hodila kam v bližino plesat, samo tudi sama.

Kolikor sem se jaz uspela pogovarjati z ljudmi, se pripeljejo iz različnih koncev Slovenije, ker menda ni nikjer nič takega, kamor bi lahko šel tudi brez plesalca ali plesalke. Tudi iz Maribora pridejo in iz Kranja, pa iz Novega mesta, Brežic.
Pa saj tudi Celje ni tako daleč od Ljubljane.

Se vidimo

Živjo,

a je v soboto kdo bil na plesu na Zadobrovški?
Dajte malo poročat. Jaz se kar ne morem odločit, da bi šla sama.
A res pridejo plesalci?

Lp

Tukaj so prazniki in spet imajo vsi nekaj za početi, samo osamljeni ne.

Torej pojdimo na ples, pa še noč čarovnic je in je treba izkoristiti, da se lahko malo zakriješ.

Torej, Zadobrova vabi

Vabi že, vabi. To je pa tudi vse. V glavnem, tja pridejo večinomna pari, samska plesalka mora imet srečo, da lahko zapleše kakšen ples. Tam pa res lahko postaneš osamljen 🙂

Ker vas je dost samih in ne upate na ples…se zmenite med sabo
Ženske skup, moški skup…pol pa se tam spoznate…

Iščem soplesalko za tečaj družabnih plesov, ki se začenjajo ta teden, jaz sem srednjih let (ne smem povedat), 170cm, vitek, Celjan; priporočilo: ti pa bodi srednjih let (25-55),vitke ali srednje postave. do 170cm, Celje, ali okolica, kontakt, funky012345@gmail.com, 051 880 108,
Celje, 19.1.2011, LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close