kam hodite na morje družine z tremi otroki???
evo, mi smo bli poleti na Bolu na Braču, družinski hotel, ***.
Mi sicer nismo uspeli dobit družinske sobe, res pa smo samo 4. Smo imeli dvoposteljno sobo, vendar je poleg zakonske postelje bilo še dodatno ležišče (na njem je spal sin), za hčerko pa smo s sabo vzeli prenosno posteljico. Mi smo bili čisto komot, soba je bila velika. v sobi je kopalnica (kad), na hodniku velika omara, TV, klima, balkon. Kolikor vem, so v družinskih sobah 4 postelje + možnost dodatnega ležišča v eni ali drugi sobi. Povprašaj. Vem, da je v družinskih sobicah tudi priročna kuhinjca.
Mi imamo pohvale za osebje, so bili zelo prijazni in ker je hčerka kar hudo zbolela, so za nas imeli še dodaten posluh in so nam zelo pomagali, nam dovolili nest hrano v sobo, snažilka nam je prinašala dodatne brisače in posteljnino, ker smo punčko hladili v vodi zaradi visoke vročine in jo zavijali v mokre brisače, vedno se je zelo obzirno umaknila, ko je bila punčka bolna, vsak dan je kdo prišel vprašat kako je, …
Obroki so bili pa super, hrana vedno na voljo, razen urco pred večerjo, ko so pripravljali jedilnico, preostanek dneva je bilo vedno na voljo: zajtrk, malica, kosilo, popoldanske sladice+sadje, večerja, pozna večerja, narezek, odprto do polnoči. Bar nonstop na bazenu.
dam link
Na Hrvaškem boste zelo težko dobili dober hotel, ki vam bo ponudil AI. Vsi so samo delni in imajo doplačičla, so zelo omeji pri pijači, ponavadi pa so izvenpenzionske ponudbe zelo slabo odmerjene glede na ceno.
Če želite za dober denar na lepše in v res dober AI; potem boste za denar PP-ja v CRO dobili AI v Turčiji z letalsko karto zraven. Če je najmlajši morda mlajpi od dveh let, bo potoval tako ali tako zastonj. Ostala dva dobita svoj sedež in svojo posteljo.
Forum je zaprt za komentiranje.