Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam hodite na morje družine z tremi otroki???

kam hodite na morje družine z tremi otroki???

Radi bi šli nekam na morje v hotel,all inclusiv,hrvaška… pa ni vrag,da ne najdem ene destinacije,kjer bi v hotelu imeli ležišča za vse.Povsod so sobe 1/2+2,pa že te je loto dobit.Dejte me mal potolažit,da tud za nas obstaja en cimr :)))

hvala

Poskusi tako, da napišeš S tremi otroki in ne Z tremi otroki. Pa All Inclusive in ne all inclusiv.

Spet pametnjakoviči…

Hvala za popravek,pa še vprašanje zate-pa se di da sikat zarad dveh črk???
Nisem zasledila na tem forumu,oziroma obvestila od moderatorja,da se lahko piše SAMO V KNJIŽNEM JEZIKU in pa slovnično brez napak.
Grem še enkrat pregledet prvo stran!
Pa lahko noč!

popravek “ti da” na di da :))) eto,še več motivov za napad :))

Zato ti ne bom odgovoril.

Mi smo dobili hotele predvsem v Tuniziji. Sobe fantastično velike!

vprašaj na agenciji pa ti bodo ziher kaj našli…po moje bi vi morali imeti dve sobi skupaj, povezani…..

Ah, saj se natanko ve, kdaj se človek zatipka. Na to nimam pripomb. Ob nepravilni uporabi S in Z pa človeka kar strese.

Vzameš hotel, ki ima možnost družinskih sob. Ali pa dve sobi eno zraven druge.

Iz izkušenj ti pa povem da družinska soba + all pride ceneje v Turčiji, Tuniziji in Egiptu. Pa nudijo definitivno več. Bili na vseh treh destinacijah oz.4.

Če ti je kaj posebej všeč, piši na hotel in prosi za pomožno posteljo. Povej, da te malo bolj nagnetena soba ne bo motila (sploh če ima tretji lahko manjšo posteljo). Če bo le prostor, bodo mogoče le lahko pomagali.

Grem še enkrat pregledet prvo stran!
/quote]

pregledej še tole. Ali pa pregledaj! 🙂

[/quote]

eh,bolš da grem spat,o morju in pisanju pa bom razmišljala jutr k bom spočita in polna “modrosti” :))

evo, mi smo bli poleti na Bolu na Braču, družinski hotel, ***.
Mi sicer nismo uspeli dobit družinske sobe, res pa smo samo 4. Smo imeli dvoposteljno sobo, vendar je poleg zakonske postelje bilo še dodatno ležišče (na njem je spal sin), za hčerko pa smo s sabo vzeli prenosno posteljico. Mi smo bili čisto komot, soba je bila velika. v sobi je kopalnica (kad), na hodniku velika omara, TV, klima, balkon. Kolikor vem, so v družinskih sobah 4 postelje + možnost dodatnega ležišča v eni ali drugi sobi. Povprašaj. Vem, da je v družinskih sobicah tudi priročna kuhinjca.
Mi imamo pohvale za osebje, so bili zelo prijazni in ker je hčerka kar hudo zbolela, so za nas imeli še dodaten posluh in so nam zelo pomagali, nam dovolili nest hrano v sobo, snažilka nam je prinašala dodatne brisače in posteljnino, ker smo punčko hladili v vodi zaradi visoke vročine in jo zavijali v mokre brisače, vedno se je zelo obzirno umaknila, ko je bila punčka bolna, vsak dan je kdo prišel vprašat kako je, …
Obroki so bili pa super, hrana vedno na voljo, razen urco pred večerjo, ko so pripravljali jedilnico, preostanek dneva je bilo vedno na voljo: zajtrk, malica, kosilo, popoldanske sladice+sadje, večerja, pozna večerja, narezek, odprto do polnoči. Bar nonstop na bazenu.

dam link

Predlani smo bili na Djerbi, čeprav smo takrat imeli šele 2 otroka (tretji je bil ravno “v delu :-), so nam dali dve povezani sobi, obe sta bili velikanski in obe sta imeli balkon… carsko. Če bi v eno dali še eno pomožno oz. otroško posteljico, bi v njej lahko komot spali trije otroci.

Lani smo bili v ulici rdecih luci. Zena se je prijavila za delo jaz pa sem z otroci pregledal mesto. Ker je ona vse placala je bilo zelo poceni.

Na Hrvaškem boste zelo težko dobili dober hotel, ki vam bo ponudil AI. Vsi so samo delni in imajo doplačičla, so zelo omeji pri pijači, ponavadi pa so izvenpenzionske ponudbe zelo slabo odmerjene glede na ceno.

Če želite za dober denar na lepše in v res dober AI; potem boste za denar PP-ja v CRO dobili AI v Turčiji z letalsko karto zraven. Če je najmlajši morda mlajpi od dveh let, bo potoval tako ali tako zastonj. Ostala dva dobita svoj sedež in svojo posteljo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close